norečiau kad Bite plius atkreiptu demesį ir padetu nustatyti teisybę ar kai kurių moderatorių dalyviams skiriami ignorai(banai) yra paskirti teisingai ir pelnytai o ne iš "debesų" nes mano manymu man skirtas banas moderatoriaus voblerio žvejų klube kurio motyvas buvo-cituoju:
" Balzer-banas uz zinute (sistema labai paprasta 2 kabliukai svininis svarelis ir ant kabliuku naktiniai sliekai>jei sita sistema nepadeda galima zvejoti su blizgemis ar tvisteriu tada imamas tvisteris su labai sunkia galva prie esamos galvos dar pririsamas trisakis kuris ismeigiamas tvisteriui i uodega ir uzmetus reikia letai traukti dugnu>jei kam mielesne zvejyba su blizge tai>imama blizge geriau kuo sunkesne as pvz naudoju pjautine prie blizges ziedeliu prikabinami 2 kuo didesni trisakiai ir zvejybos budas tas pats tik kartais galima staigiai patraukti)))))>paprastai kliovas buna geras)))
AS KAIP IR KITI FORUMO DALYVIAI SUPRANTU TAI KAIP BRAKONEREVIMO SKATINIMA BANAS iki kito ketvirtadienio ps.zinute istrinta…
yra neteisets gadangi mano propaguojamas žvejybos būdas nepažeidžia mėgėjiškos žūklės taisyklių ir tuo pačiu žvejų klubo taisyklių 20-to punkto kuriame rašoma kad:
20. Dalyviai, bandantys propaguoti elektrožūklę, o taip pat ir kitokius MŽT pažeidimus, bus ignoruojami (baninami).
jei pykčiai Žvejų klube nesustos (o jau gerokai pabodo, kad Moderatorių klubas užverstas skundais), manau, gali baigtis kaip su klubu 30 plius. klubas taps nebemoderuojamas ir apskritai žlugs.
dalyviams siūlyčiau susitvarkyti klubo viduje, jei norite kad klubas išliktų.
administracijai galėčiau nebent teorinį, bet sunkiai įgyvendinamą pasiūlymą pateikti, į žvejų klubą paskirti nebent visiškai šalutinius moderatorius, nešališkus, nepažįstančius ten diskutuojančių. gal jie nuveiks titano darbą ir "suremontuos" klubą.
gerai kazkas pastebejo su 30plius klubu kaip baigesi tokie dalykai dalys yra is bites plius uz tai kad neatidziai isrenka moderatuorius,prasideda tarpusaviu ju nesutarimai dar ir nariai ir tada jau
Administratoriams daviau tik teorinį pasiūlymą rinkti naujus moderatorius, nesusijusius su klubu. Siūlyti kandidatūras prašymo lygtais dar nebuvo, ar ne?