Nestumo pozymiai ir testai

Nestumo pozymiai ir testai

rodo, buna, kad menesines buna pirmus 5 nestumo menesius…

mano gydytoja ziurejo is vidaus ir tipo viskas gerai… bet as jauciu, kad man nera gerai Ne tai viena tai kita sona paskaudena ypac kaip ka dirbi. man buvo labai keista, kaip rado uzdegima ir israse zvakuciu, o po to ir antibiotiku plataus spektro ir liepe testus pirktis Nekaltas o paskuti kart is vis pareiske, kad nenoretu jog buciau nescia Kvankt?

Pries kelias dienas dariausi testa (mm velavo apie sav). Atsirado 2-a neryski linija Šypsena Mano paskaiciavimais 3 sav.

Daugiau kaip pries sav iki testo darymo pajutau, kad kazkas ne taip. Pirmiasia pradejo nebesinoreti alaus Šypsena Saltis purtyti pradejo. Matavausi temp - 37. Pradejo jaustis maudimas, tempimas pilvo apacioje - tesesi kelias dienas (dabar jauciasi, bet tik akrtais). Krutine truputi padidejo, bet jautrumas atsirado tik siand. Kaikurie kvapai erzina, apskritai stipriau jauciasi.

Buvau pas gyd. Ziurejo su echoskopu, bet sake dar nieko nesimato. Bet tikriausiai visgi nescia Šypsena

Negaliu,turiu tokias ligas kaip mažakraujystę ir hemofiliją,tai man prideda papildomus bonusus,jog aš nepastoju.Nėra čia ką daugiau aiškintis,viską išaiškino ginekologė,teleloto - bandykite dar kartą.

Tai ka, menesines suvelavo viena diena ir puolei darytis nestumo testa? Rekomenduojama nestumo testa daryti praejus ne maziau kaip savaitei, 10 dienu nuo paskutinio lytinio akto, taigi, kazkas man cia nesusiveda.
Kiek nestumo testu pasidarei? viena vieninteli? pasidaryk dabar, paziurek ka rodo. Nors ginekologo aplankymas butu geriausia iseitis.

[/quote]

Taip ir padarysiu. Nors netikiu tais testais iki galo. Mano praktikoj yra buve, kad rode ne taip, kaip buvo is tikro. Intrukcijoje raso, kad tikslus atsakymas jau po 10 dienu.