nešedevras
Soulmeitas, prašom
Visai šedevriškai skanus rodos
vat skoniu tai skani, bet neiškilus
Man rods, jei vien tik iš ruginių miltų,labiau sunku iškildint.Ji visada tokia šlapia gaunas. Bent trečdalį extros reik purumui.
kitam kepimui 700g ruginių ir 300g kvietinių, bandysiu tep
Idealiausia miltų dėti lygiom dalim ruginių ir kvietinių
Viskas puikiai
musu irgi labai slapia ir nzn kodel… gal todel kad kildinti ja dedam ant radijatoriaus niekuo neuzdengiant, tokiu atveju ant virsaus pasidaro tokia stora pluta todel kepdama duona orkaiteje tampa slapia nes per ta pluta sunkiai prasiskverbia karstis.
Duona šlapia gaunasi, jei kepama vien iš ruginių miltų. Kildinant visada reikia uždengti, kad nedžiūtų aš dar aliejum patepu
Taip taip,jei bent saujas kelias įmaišom kvietinių miltų, iškart ne tokia šlapia. Aš užminkius šaltu vandeniu rankas sušlapinu ir suglostau tešlą,glotni kad būt ir su pirštais duobučių padarau (mama sakė pamenanti,jog močiutė taip darydavo) ir uždengiu dubenį drobule kol kelsis.
mes dedam kvietiniu miltu ,bet kirt karta butinai uzdengsiu ir patepsiu vandeniu aciu