Nesaugiam mobiliajam ryšiui - GRIEŽTAS NE!
o tu rentgeno, kompiuterines tomogarafijos, echoskopijos, magneto resonanso tomografijos aparatu nebijojei?
Na idomu man pasidare, su kuo hebra jus cia taip matuojat viska? jauciu pas mane kambary reiktu uzdet kaukoles zenkla. Nes ash kompu nejauciu jau darbo, tiesiog negirdziu, uzmiegu prie didelio triuksmo, jau iprates, kazkaip. O pilna sudu visokiu prijunges kad i du ilgus prailgintuvus viskas vos pasijungia, laidu milijonas Kar-kar, uzjauciu kad skaudzia tema palieciau, perskaiciau kenkia, bet ka darysi mano toks gyvenimo budas. Tiesa pas senelius prie vienkeiemio pastate du baisinius bokstus 100 metru nuo ju ar daugiau, tai nezinau kas ten per dalykai bet pilna siustuvu ir antenu. Bet seneliui 90 metu greit bus mociutei 85 ir nepasakyciau kad kenkia. nors jau tie bokstai stovi kokie 7-8 metai, svarbu senialems nauda ant ju sklypo pastatyta moka uz nuoma kazkas. O jei pradesiu sukt galva kas kenkia tai isvis stogas nuvaziuos. gal ir kenkia pas mane tie priborai, bet ka padarysi laikas parodys ir taip turiu pilna ligu komplekta tai nesigilinu. Tiesiog nera laiko apie tai galvot, o jei pradesiu galvot paprasciausiai isprotesiu
Gal dar paso numeri parasyt?
Kompiuteriai taip pat naudoja bevieles technologijas (wifi, bluetooth, mikrobangas bevielėms pelėms), monitoriai spinduliuoja elektromagnetinę spinduliuotę (LCD taip pat), o atspindžiai nuo jų kenkia akims. Labai dažnai kompiuteriu dirbama ne ergonomiškoje padėtyje, o tai stipriai atsiliepia griaučių-raumenų sistemai. Televizoriai taip pat tiesiogiai kenkia sveikatai, spinduliuodami elektromagnetinę spinduliuotę ir silpnindami akis. mp3 grotuvai, net jei ir nesiklausai per garsiai, pamažu silpnina klausą (nes garso šaltinis yra pačioje ausyje), be to, netiesiogiai kelia pavojų sveikatai, nes nesigirdi išorėje esančių garsų (pvz., automobilių). Radijas lygiai taip pat naudoja elektromagnetines bagas, kurios veikia mūsų organizmus. Automobiliai, kad ir kokiu ekologišku kuru būtų varomi, vis tiek išskiria kuro degimo produktus, be to, kelia dulkes, taip teršiamas oras, daugėja plaučių ligų. Glutamatas nėra vienintelis skonio/kvapo stipriklis, be jo dar naudojama ir daugybė kitų, kurie tikrai veikia sveikatą. Be to, glutamatas joks ne narkotikas, o tiesioginis cukrinio diabeto sukėlėjas.