Nero 6.6.0.0 ar gerai pas jus veikia?

Nero 6.6.0.0 ar gerai pas jus veikia?

Įdiegiau šią naujieną ir nusivyliau - stabdo kompą (paleidimo, rašymo, išjungimo metu), tai teko gryžti prie senos 6.3.1.25 versijos. Ar čia tik pas mane tokia bėda? OS Windows XP SP2.

Man tai tos versijos kurios didesnes nei 6 tai *****, nepatinka ir tiek!!!navorotu aisku daug bet nepatinka ir Fsio!!! buvo ir man su kazkokia 6…suda male istriniau ir irasiau 5.5.9.14 ir viskas ciki Cha cha

Du CD irasiau, pirmoje neatkreipiau demesio, bet antra Cd irasinejant pabaigoje, stabde kompa neraliai, idomu kokie hardware reikalavimai.

O ka daryti jei Nero neranda CDRw irenginio? Liūdnas

pono dievo paklausk Cha chaTai driver visi instaliuoti? Šypsena

Kas per cd-rw irenginys?

man tai 6 suds nero, naudoju 5.5 ir vargo nematau Mirkt

As naudoju 6.3 ir vargo nematau Mirkt

O kokiam cd-romui reikalingi draiveriai? Jeigu windows randa ir kitos programos randa, tai kodel nero pas mane neranda? Gal reikia normalesne versija tureti? Man tai siaip nedave kai pirkau cd-rw jokiu programiniu cd, tai gal blogai padariau, kad nepaprasiau.

tik 5.x.x.x versijos atpazindavo irenginius pagal serijini numeri. 6.x.x.x to jau nera. Yra skirtingos galimybes sestojoje versijoje, aka enterprise… etc. Jei naudoji 5.x.x.x tai irengini “ras” NEro tik kai ivesi teisinga , tam irenginiui skirta seriala. Arba universalu LiežuvisJei neranda 6.x.x.x irenginio tai jau mistika.

Aš tai palauksiu, kol 6.6 versija bus nero.com (lyg tai bus spalio 18 d.)