Nėrius Pečiūra "Vilniaus Kiber Poema"

bent jau violniaus knygynuose parduodama macau “akadeninei Knygoje” yra. pati ten pirkau Cha cha ir Vilniaus kiberpoema ten pirkua Laimingas

ar cia tou rankuo drebejuo ar cia specialiuoi? Cha cha

oi…cia man rankos drebejo…zinai rasiau kai sventes buvo…pasistengsiu daugiau taip nerasyti…sorry Nekaltas

skaičiau… sheip tai gan idomus pasakojimas… ir neaisku ar viskas ,ar pusiau viskas ar nieks yra isgalvota… tai prisdeda savotiskumo… mirtis-tragiškumo…

Skaiciau, ir nors ir nepriklausau ne vienai is tavo nurodytu grupiu, ji man labai patiko Taip Gerai

baik tu, man tik nuotaika pakelei Cha cha Šypsena

patiko. ish tiesu manau labiausiai sudomintu shi knyga tuos kurie patys yra aprashomu ivykiu liudininkai, arba bent gyvena panashu gyvenima. o vietomis smagu buvo prisiminti praeities ivykius, tokius kaip brodo degima arba britvininku pasirodyma per bacefalu gimtadieni. o kaip skaniai Nerutis aprashineja zhalio farsho valgymo ipatumus, seiles taip ir varva Cha cha

niekalas. pavirsutiniska knyga, neturinti jokios isliekamosios vertes.tokio tipo knygas pamirsti po savaites, tai kam jos reikalingos? -atsikeliau-nuejau i wc-pasivazinejau su “britva”-padariau maryte, onute, katryte…-parodziau uzpakali - nuejau miegot.- bravo, Peciura, gal kita kart ka nors originalesnio? Nekaltas

o kaip tu manai, gal ne visos knygos turi buti ‘‘protingos’’ ne visos turi islikti atmintyje…turi but ir tokiu knygu kurias vadiname beleberda…lengvas skaitymas Nekaltas tiesiog siaip, atsipalaidavimui…man tai visai patiko, lengvas skaitalas Gerai

Vakar baigiau skaityti sia knyga, taciau jokiu emociju ji man nesukele.Pritariu Latonia nuomonei, kad si knyga neturi isliekamosios vertes, nebent ja skaitytu tie asmenys, kurie yra aprasomi.

tik ka perskaičiau. šiaip knyga tokia visai nieko, patiko, kad lengvai skaitosi ir apskritai, viskas gan lengvai laisvai dėstoma. gal tik toks per didelis lengvabūdiškumas, kai kurios vietos biški neįtikėtinos (tarkim tas kojos protezas Nekaltas) įdomu buvo pažinti kai kuriuos veikėjus, kaip A.R.Greitai, Sėjūną, Maruką ir kitus. knyga, verta dėmesio, tačiau nepasakyčiau, kad ilgam įsirėš į atmintį kaip koks hitas.

nenagrinesiu sio kurinio menines-literaturines vertes,bet skaityt patiko.lengvai.greitai.kaip burgeri mcdonalde=)

teko skaityt, istikruju sis romanas manes neviliojo, norejau perskaityt tik todel, jog esu skaiciusi jo pries tai isleista knyga ‘as ir atsuktuvas’. bet ‘vilniaus kiber poema’ nenusivyliau…istiesu buwo gan idomu skaityti, o ir skaitesi greitai. bet atvirai sakant, visgi man idomesne knyga yra ‘as ir atsuktuvas’.