geriausia buvo kai jis padekojo kitai televizijai Atsuktuvas dar ir filma padares yra: “pirmas sniegas” nu irgi ish serijos tiems kas buvo koncertuose. o knygos neskaichiau dar. ir pristatyme nebuvau. deja. beje bacefalai dabar karmegaliai.
Niekas ir nelygina Erlicko su Pečiūra. O VKP ir nepretenduoja i išliekamąją vertę turinčius kūrinius. Tiesiog smagus skaitalas.
Bacefalai O Nierka greit rodys per LTV laidoje “Vakaro autografas”
ups…t.y. jo
Vat aš ir niekaip neįkirtau jo elgesio. Ką jis tuom norėjo parodyti?KOks jo jaunatviškas neišblėstantis entuziazmas? beje gana kritiškai buvo atsiliepta apie jo knygą. skaityta.lt
o tai ka jis ten pridirbo papasakok? …
Jei mes imsime paanalizuoti jo elgesį laidoje “Vakaras su Marijonu” tai jo šūksmai : Ačiū TV3 televizijai ir kažkas pan. bei begaliniai jo gestikuliavimai, šokinėjimai iš vietos. Jo non stop’u varomas knygos reklamavimas man nesiderino prie gana rimtos susirinkusios publikos ir nagrinėjamos temos.
a tik tiek …nusivyliau…jau galvojau jog prisimines savo praeity iskrete koki pankiska poksta, pvz viesai parode b… …
O ne, nuogo nerodė, tačiau tą ištrauką iš koncerto - taip. na dabar reiktų žiūrėt vakaro autografą, gal ten kas doro bus.
neskaiciau ir kazhkaip neidomu
Gal reikes isigyti, nes pirmoji knyga: as ir atsuktuvas, ziauriai patiko.
Pagaliau ir į LT veržiasi KnygosReklama,gal kiek perdėtai aktyvi:net kelios TV vienu metu skanduoja a la genijus “gimė”,radijas šaukia-“P a g a l i a u ilgai laukta(??)N.Pečiūros knyga”,ir dar-rezenzijos,atsiliepimai bei iš lūpų į lūpas perduodamas “ar jau skaitei”. Iš kur toks ažiotažas,negi tapome visiškai neatsparūs ad.,berods jau turėjome smagaus laiko susitaikyt su priverstinai brukamų produktų begalybe.Negi esame tiek sureikšmine tą “šventą” darbą rašymą,kad elementari reklama(ad.) mums skamba kaip bažnyčios varpas kviečiantis mišių Gal pagaliau susiimkime ir pagalvokime:LTV-Pečiūra darbuojasi,Marijonas,turiu įtarimą,-sugerovas(atsiprašau,-draugas ypatingoms mintims),GerasFM-taipogi jo darbovietė…Kas belieka?Kritika,kurią jis kaip nepriimtiną ignoruoja.[Gerbutavičiaus “atvejis” :įdomu paduos Nėrių į teismą už garbės/orumo įžeidimą ar ne(kas nežino-po sekusios nepriimtinos kritikos jo knygos adresu,Pečiūra aišku aiškiausiai tiesioginiame radio eteryje pareiškė,kad Gerbutavičius Durnius bei dar keleta mintelių pridėjo) ] Taigi,pribrendome “atsivertimui”,kai turime suvokti,kad ne tik limonadą,indų ploviklį ar katės maistą bet ir knygą teks atsirinkt iš daugelio įkyriai siūlomų. Visiškai nesvarbu kiek mus atakuoja ad. “šulai”(darbas jų toksai),- pamirškime romantiškus žioplinėjimus po knygynus-dabar “knygynai” brausis pas mus…įžūliai įžūliai Ir Pabaigai: bet kokiu atveju,knygos ad.vis geriau negu skalbimo miltelių,tačiau ar neatsitiks taip,kad ir ją išgirdę/pamatę perjungsim kanalą nutaisę rūgščią miną
neskaiciau, bet kazkodel ir netraukia, nelabai man nerius patinka, o dar ir i knygos virseli paziurejus noro atsiversti tikrai nepadideja
Per Kaledas dovanu gavau sia knyga, taciau pirmieji puslapiai nesuzavejo Laisvo laiko turint gal ir prisiversiu save ja perskaityti.
broliui dovanu nupirkau sita knyga. truputi nemazai erotikos subtilybiu, ir siaip kai kur tokiu truputi nerealiu dalyku. tokia nieko knyga. koks Peciura, tokia ir knyga ;]
Man labai labai patiko šita knyga Ankstesnių neskaičiau,bet dabar užsinorėjau…;DDD
Knygą supras tik tie, kurie patys gyvena tokiu gyvenimo ritmu. Visiems kitiems, padoriems miescionims, nerekomenduociau Stilius siek tiek nukopijuotas nuo U. Barauskaites (“O rytoj vėl teks gyventi” . Nors siaip sio stiliaus (siuolaikinio realizmo) pradininke galeciau pavadinti Fielding su jos “B.Dzouns dienorasciu”… Knyga skaitosi lengvai, neipina i jokiu nereikalingu filosofiniu apmastymu remus, ivykiai pasakojami smaiksciai ir siek tiek ciniskai. Daug pazistamu show pasaulio veidu. Daug ir fantazijos. Kai kurie personazai atskleisti gana ziauriai atvirai (T. A. Rudokas), kai kurie, nors smekscioja kas antrame romano psl, visiskai neisryskinti (A. Greitai). Pats romano kabliukas yra ir tai, kad autorius skaitytojui paciam palieka sprest erdves paspeliot (kas buvo tas ir tas). Stiprioji puse - stilius. Silpnoji - idejine puse (truksta prasmes. Sekso, vartojimo, toosu maratone autorius pats pasimeta ir nebezino, ka pasiulyti skaitytojui. Kiber-visuomenes ideja neitikinanti).
ar jo knyga “Atsuktuvas” dar parduodama knygynuose?
na man labiau patiko jo antroji knyga “As ir Atsuktuvas”…net nzn kodel…matyt todel kad raso apie tuos laikus kai as buvau maza ir mane mama vedziodavo po pilies gatve,vaivos kavine, jaunimparki, ir as matydavau tuos pnkus ir ma taip idomu buvo,nors buvau visia dar vaikas tai kazkaip labaui faina skaityti apie tuos dalykus kur truputi prisimeni o trecia knyga tai nelabai…nepasakycaiu kad super mane suzavejo…tiesiog lengvas skaitymas apie toki gyvenima koki kartais as su darugais pagyvenu… klubai, tusai… tokai lengva knygute