o tai kiekvienai pravodkei naujo nededi ?
tai nebutina zvejot, nueik paziurek kaip ir kas
brisiausgalas ra:
turetum gedos taip sneket kai Wilno yra an batono gaudymo sostine ir meka
aš Vilniuje gyvenime nesu žvejojęs
Dzux ra:
kosTmosas man žvejyba ant batono visgi, kiek bandžiau, niekad nieko nepavyko pagauti, reiks pamokų iš Jotvingio prašyt
turetum gedos taip sneket kai Wilno yra an batono gaudymo sostine ir meka
kosTmosas man žvejyba ant batono visgi, kiek bandžiau, niekad nieko nepavyko pagauti, reiks pamokų iš Jotvingio prašyt
Jotvingis ra:
brisiausgalas ra:
an batono ?Savaime aišku. Galiu parekomenduot "Sumuštinių batonas" labai gaila pjaustytas.
yra daug geresnio to batono ir nepjaustyto
an batono ?
PMS ra:
Jotvingis ra:
Gerasdviratis ra:
labai daug vandens, zuvis issilakste po visurVanduo sąlyginai nelabai aukštas. Pavasarį gaudydavome ir aukštesniame. Kiek girdėjau Druskininkuose gaudo visai neblogai.
Centre ties Sporto rumais tai atrodo labai smarkiai pakilusi.
Vo ne iki bortelio.
Jotvingis ra:
Gerasdviratis ra:
labai daug vandens, zuvis issilakste po visurVanduo sąlyginai nelabai aukštas. Pavasarį gaudydavome ir aukštesniame. Kiek girdėjau Druskininkuose gaudo visai neblogai.
Centre ties Sporto rumais tai atrodo labai smarkiai pakilusi.
labai daug vandens, zuvis issilakste po visur
Labai puikus užsiėmimas pagavai- paleisk. Šapaliukai. Kuojytės. Kuprinėje tuščia tačiau polieteleno maišeliuose kazlėkai, voveruškos, umėdės ir paberžiai. Vardijau ilgai tačiau grybų (per 0,5 val) tik sriubai.
Dommas ra:
Kas čia per aramido pavadėliai? Google nieko neranda
https://usumce.cz/silony-pletenky-navazce-lanka-/195626-mft-lanko-aram
id-steel-5m-108kg-0083-black-5907641014449.html
0,08 nukanda reikia storesnio, as Norfoj visus nupirkau, daugiau nera.Kitavertus xyi pririsit.
jei tu apie valą tai ten geras, ne vienus metus jį naudoju, patikrintas, tikrai geras
brisiausgalas ra:
tai kad kitaiskas dar blogiau nei klinskas rusiskas…
tai kad kitaiskas dar blogiau nei klinskas rusiskas…
valas nuliovas cik iš kitaicų parėjęs, kriukeliai pakeliui į žvejybą nusipirkti, o valtin ne nyrok o storm- nyrok ar kažkokią panašią prieš 15 metų jau peržegnojau ir neįkelsit manęs į ją net su automatu- su ziava kai apsivertėm berodz sausio 3d ar 5d prie minus 3, beje toj pačioj upėj , tai nyroko primokėkit aš neimsiu, kad ir naujo
brisiausgalas ra:
tai tu tevai ta supelijusi vala ir surudijusius kablius dar is CCCP laiku jau dek i sali , nu ir priliuobes alucio i Nyroka nesesk
tai nuo pernai galima sakyt nejudinu ir nesakau, kad jau cE rytoj juos smaugsiu
daug jiem apsiprast ir isnerst, smaugejas bliamba
Tai kad jau pernai maciau bajavu buvo reiks eit (pabandyt) smaugc
brisiausgalas ra:
wialnias ra:
eikit ziuret, kaip zirmunuos usorius leidziaaDplauks ir pas mane kiaz
pas tau irgi leido