Gal kada planuoji ten palėkt, galima kokį mini meetą-žvejybą būtų suorganizuot?
Runcis rašė:
Gal kada planuoji ten palėkt, galima kokį mini meetą-žvejybą būtų suorganizuot?
galvoju si savaitgali tik ne ten o biski i kita vieta, kur presingas dar mazesnis. tik va kur matyliaus gaut nezinau. tai jei negausiu, tai gal ir niekur neleksiu
salatis rašė:
Runcis rašė:
Gal kada planuoji ten palėkt, galima kokį mini meetą-žvejybą būtų suorganizuot?galvoju si savaitgali tik ne ten o biski i kita vieta, kur presingas dar mazesnis. tik va kur matyliaus gaut nezinau. tai jei negausiu, tai gal ir niekur neleksiu
Laikas zvejoti savanoriuose yra
kaliuha rašė:
Laikas zvejoti savanoriuose yra
aciu, reiks uzlekt paziuret.
sestadieni buvau prie neries.
a vanduo pakiles , pievos uzsemtos…
nors siaip tai vanduo skaidrus ir siuksliu nenese.
per pora valandu rezultatas du pugzliai ant donkes ant matyliaus.
dar prie kranto viena kart kazkoks is akies apie kila plesrunas issivertes buvo.
nustebes buvau, kad tokiu metu galima toky vyxoda upej pamatyt.
mazu su spiningu buciau gaudes gal kas ir butu buve.
Tai prie Vilniaus kimba ?
xotellozit ra:
činukai wilmo praskrido??? nu negiedėjau šian… nieko nemaisai?Jotvingis ra:
Kas netingi siūlau pasivaikščioti (turint tingumo požymius pasėdėti) Neries pakrantėmis (-ėse) . Vanduo krenta. Vanduo apsivalė. Žemiau Vilniaus nepagavau nieko. Keletas donačnikų irgi niekuo pasigirti negalėjo.
Matomai reikia kad pakiltų vandens temperatūra. Visi kiti faktoriai, mano manymu, leidžia tikėtis sugauti žuvies.
Puikus oras. Puikus pasivaikščiojimas. Tarp kitko iš matomumo ribų galėjau stebėti 5 praskrendančius amerikiečių CH-47 Chinook. Nesu didelis žinovas. Taigi gal ir apsirinku. Triukšmas tikrai buvo didelis. Dėl to turbūt nekibo žuvis.
Is Pabrades vare
činukai wilmo praskrido??? nu negiedėjau šian… nieko nemaisai?
Jotvingis ra:
Kas netingi siūlau pasivaikščioti (turint tingumo požymius pasėdėti) Neries pakrantėmis (-ėse) . Vanduo krenta. Vanduo apsivalė. Žemiau Vilniaus nepagavau nieko. Keletas donačnikų irgi niekuo pasigirti negalėjo.
Matomai reikia kad pakiltų vandens temperatūra. Visi kiti faktoriai, mano manymu, leidžia tikėtis sugauti žuvies.
Puikus oras. Puikus pasivaikščiojimas. Tarp kitko iš matomumo ribų galėjau stebėti 5 praskrendančius amerikiečių CH-47 Chinook. Nesu didelis žinovas. Taigi gal ir apsirinku. Triukšmas tikrai buvo didelis. Dėl to turbūt nekibo žuvis.
Sveiki,
Ar įmanoma dabar pagauti kojas/šapalus netoli Vilniaus/Vilniuje?
Kokias duobes rekomenduotumėt?
Jotvingis ra:
abas ra:
Nu ką biški vandens.
Manau ,kad upei tai yra gerai išsineš maurai, dumblas. Atsiras naujos vietos žvejojimui.Upės valymui geriausia tinka geras ledonešis. Dabartinis vanduo tik bambalius perneša į kitą vietą.
žiemą gal ir užtenka tokio valo, nesu jų žiemą pagavęs nes net nežinau kur ir kaip ieškoti… o va vasarą tai su 0,14 net neverta rizikuoti- aš perėjau prie 0,16, nes 0,14 negalėdavau minimaliai suvaldyti didesnio- dėdavo iš ritės žilkos sau ir pavysdavo po srovės žolėm ten ęstrigdavo kablys ir nusipurtydavo- nubrendi ar valtim priplauki matai žoles ir vobleris jose o šapalas jau ate ate padaręs
Jotvingis ra:
brisiausgalas ra:
Jotvingis ra:
Du nutraukė pavadėlius.0,14 cE pas tave valas ar pavadelis ?
Pagrindinis 0,14 mm,. pavadėlis dažniausia 0,12 mm Normalioje situacijoje to užtenka. Nereikia lupti be proto ir laiku keisti pavadėlius. Vakar dėl pirmo nuėjimo pats esu kaltas. Pradžioje, kai keičiausi plūdes, mačiau, kad pavadėlis patrintas. Patingėjau perrišti. Antrą prisitraukiau, per žoles pravedžiau vanduo pakilęs čebatai trumpi paimti rankomis negalėjau tai ir nutrūko.
Dar noriu padėkoti spiningistams. Dvi kompanijos pasitaikė supratingos. Atėjo iš viršaus pamatė kad aš su meskere ir neplenkinėjo. Grįžo atgal. Yra teke matyti tokiu kurie lankia. Kai pasakai išgirsti kad upė ne tavo. Nors jie ateina vėliau, po manęs. Po to gali pusvalandį sėdėti ir arbatą gerti. Veiksmas aukščiau Panerių.
Nu ką biški vandens.
Manau ,kad upei tai yra gerai išsineš maurai, dumblas. Atsiras naujos vietos žvejojimui.
Jotvingis ra:
Du nutraukė pavadėlius.
0,14 cE pas tave valas ar pavadelis ?
Šapalai moka plonesnius pavadėlius draskyt, man nepadeda, nei atleistas stabdis, nei minksta meskere. Ant storesnio pavadelio kaip tycia nepaima didesnis.
Jotvingis ra:
… 0,14 mm. valu.
.
.
.
plia kad drasus
Jotvingis ra:
PMS ra:
brisiausgalas ra:
Pas jus gal pravodke valandą trunka?Gali Zimunuose paleist ir tada su auto varyt iki Valaku pazet ar plude atplauke…
Jei rimciau, tiesiog nunesa plude, tada timpteli kelis metrus atgal ir vel gali leist. O ar ten like ant kablio …Na čia pavarei. Aš visada maniau kad tamsta vilnietis. Paleidęs Žirmūnuose Valakumpiuose tikrai nesulauksi dėl labai elementarios priežasties. Pagalvok.
…
Tai baika buvo gi. Paskui gi rimciau buvo tekste
tai gali uzdet ‘plastelino’ ir 10 pravodkiu laikys…
brisiausgalas ra:
Pas jus gal pravodke valandą trunka?
Gali Zimunuose paleist ir tada su auto varyt iki Valaku pazet ar plude atplauke…
Jei rimciau, tiesiog nunesa plude, tada timpteli kelis metrus atgal ir vel gali leist. O ar ten like ant kablio …
Pas jus gal pravodke valandą trunka?
brisiausgalas ra:
Jotvingis ra:
… Mane labiausia siutino, kad aš niekada nežinodavau ar yra tas batono gabaliukas ant kabliuko ar nėra.o tai kiekvienai pravodkei naujo nededi ?
Sita dalis man irgi sunkiausia isikirst… Ar dar tebera batons ant kablio jei nieks nejudina… Nes jei permest, tai jau nauja reik det…
Dzux ra:
brisiausgalas ra:
turetum gedos taip sneket kai Wilno yra an batono gaudymo sostine ir mekaaš Vilniuje gyvenime nesu žvejojęs
Atvaryk prie Tuskulenu. Ten suolai tribunos auksciau ant slaito yra. Matosi kaip hebra ant batono traukia miaksrus