nerealu
gal turit kas schemute sito megztinuko? laaaabai prasyciau… nes man jis nerealiai atrodo
grazu tik tada, jei po apacia nieko nenesiosi, kaip kad fotkej nes priesingu atveju dingtu visas zavesys.
bandysiu nenesiot jei vyras ziauriai nepriestaraus
NU ir grazus
aga, bet patarimu kaip megzt nera
nerami, kada ji nesiosi? vasara ar ziema?
noreciau nusimegzti plonesni ir nesioti vasara, manau tai butu tinkamas drabuzelis i kluba, pajury ir t.t.
niu patarkit kas nors kaip megzt a?
nerami, paziurek i tema “trumpi pavasariniai megztukai”, tai ten apie tokius panasius ejo kalba, buvo nuorodu. Paziurek, gal tose nuorodose bus iskarpeles ir aprasymai : [biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/524452.404-=(1355985820](http://www.biteplius.lt/lt/2forum.showPosts/524452.404-=(1355985820)
jatau, kaip sexy, bet čia tik vasarą su tokiu
Ninochka as ji ten ir radau, bet schemutes deja ir nebuvo… zippy tu mano viltis paltuka juk nusimezgiau tavo deka
Nerami, ups… As perziurejau savo “lobyna”, tai neturiu nieko panasaus is schemu. Bet neabejoju, kad pavaiksciojus giliau po tuos rusiskus saitus, kur moterys prisiskanave “Dianu” ir “Sandru” ir kt galima surast. Tik laiko truputuka reikia turet Zippy, yra jau prasikalus ant schemu paieskos, gal pades
man toks jausmas kad cia megztas kaip platus salikas ir susiuta, bet tada nugaros virsutine dali reiktu primegzt atskirai?
Atrodo tai zinoma nuostabiai, bet jau pilvuka tai grazu reikia tureti tokiam As ir noredama tokio nesioti negaleciau P.S Jei pavyks toki nusimgzti, butinai pasidalink foto su visais
O jeigu apačią iš tų pažių siųlų vertikaliu kažkokiu tikiu raštu, gal žymiai smulkeniu??? Aš apvali, tiksliau ,stambi, pilvuko rodyti man netinka
manau, ant rausvos gėlėtos šifominės suknutės turėtų gerai atrodyti
Uma butinai pasidalinsiu jau beveik sugalvojau kaip megzt
ledas!
madam , vat vat - pilvuko rodyt ir man netinka, tai as dabar galvoju, kaip cia reiktu megzti, kad ir sexy kurinys nesusigadintu ir kad pilvo nesimatytu O tai mano uosviene uzkietejus mezgeja, o as “uzsakymu” senai nedaviau, tai itariu pats laikas ja atakuot, kol vasara neatejo