Neperdidelės?

Neperdidelės?

comfort fit Šypsena

Jeigu vaikstant ant subines kryzius nesiformuoja(nesusidaro horizontalios rauksles tarp zanduko ir slaunies) tai OK. Ir virsus turi kelnes atitikti t.y. laisvos kelnes - laisvi marskinukai. PS.aha,akkurat, pats dabar sedziu su tokiomis Gerai

Nieko čia OK nėra. Tokius džinsus nešiojantiems ir kuriami tokie straipsniai:[biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/601.925964.1148…-=(12 8785365](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/601.925964.1148…-=(128785365)

per dideli, nes upakalis nukares gerokai, vat jei butu uzpakalis vietoje tai atrodytu visai kitaip, o cia tiesiog gerokai per didelea ir kabo viskas…

Per dideles ar ne sprendziama pagal waist - kelnios talijos atatikima realiam zmogui.Po dirzu neturi rauksletis ir smukti. Siaip cia jankiu mada.Aptemtas ten nesioja tik “tikri vyrai” (mylintys kitus vyrus).O jankiai deje skersa ant to ka EU nesioja. Beje susiduriau su neattikimu.Britanijoje marskinukai daugumoj siauri ,t.y. priglude prie liemens be atsargos(biedni,ant medziagu taupo Juokiasi) ir mano jankiski dzinsai su jais pjaunasi. Kodel jankiai nesioja plackelnes - nezinau.Man regis zmogaus figura laisvos kelnes paryskina jam judant.Tad jei sube realiai nukarusi arba plokscia kaip peiliu nupjauta(piktnaudziavimo automobiliu pasekme) laisvi dzinsai to nepasleps. Tad jeigu pagal mano isvardytus kriterijus spresti tai paveiksliuko kelnes OK jeigu priekyj nesirauksleja(nesimato).O kas subej laisva tai estetinio vaizdo negadina.

gal viena ismiera ir mazesni galetu but, bet cia butent yra comfort fit, pvz levis 560 ar pan. stiliaus dzinsai, kurie prastai atrodo ir normaliu dydziu

Viena drauge kazkodel noredavo kad nesiociau aptemptus dzinsus.Priverte kelis hugbosius nusipirkti.Ir dabar kai su zmona bunu uzsidedu. Ar Lietuvoj nemokino ,kad vedusim vyrui,ypac esant vienam, subines linkiu viesai demonstruoti nepadoru? Oi pamirsau…Lietuvoj sitas zodis atavizmas ir kaimietiskumas JuokiasiCia tik “tupi jankiai” taip manyt gali. Siaip tavo linkai man neidomus.Man patinka raw denim dzinsai,ypac Wrangler,Dc Martens batai ir platus marskiniai is geros medziagos.Dar prie svarko grizau pastaruoju metu - klimatas itakoja. Ir visa tai as zinau kur ieskoti Labas

Pagal EU dydį iš USA atsiuntė,tai taip ir atrodo,todėl ir paklausiau Šypsena

Jomajo kas per kliedesiai Pavargęs

Argi dydziai dzinsms ne standartiniai Eu ir US? .sakykim 48-4 bus koks 30-31W 33-34L. Tiesa man regis jie ten biski paiso mazesnius negu realiai yra.T.y. jeigu josmuo78-79cm tai imk ne 31,o 30.Ypac tai liecia maziau zinomus brandus ir loose fit

gejiski dzinsai ir aptempimas tai toki butu: fashionbeautycelebrity.com/wp-content/uploads/2011/07/Levi -511- Stretch-Skinny-Twill-Mens-Jeans.jpgbo normalus vyras y tokias kelnes net nebandys talpintis Juokiasi

32W-34L smunka…,o EU pats tas.

JAV 32x34 tai bus EU 50-4(gal net 52-4),o ne 48-4. Kita vertus W neporinis dydis retai pasitaiko.Dazniausiai 30x34,32x34.Retai 31x34 ir ypac 33x34. Siaip su 80% tikimybe(gamintojai nelabai laikosi ismatavimu) 48-4 reikia imti 30x34.

manau, kad sauktukas cia visus trolina, nes dzinsai - baisus. amerikoj juos vadina - dad’s jeans. Lattrai jei tokius tu tikrai nesioji (nors pradedu galvoti, kad tu 16-inis trolis), tai greiciau sudegink, arba pasigamink laiko masina ir keliauk 30 metu atgal. kur ziche rode atseit gejiski dzinsai, tai ten mano manymu - perfect fit. kai kurie sako, kad naujus dzinsus reikia pirk kad vos tilptum, nes jie tempiasi. va tokie tai gejiski: 1.bp.blogspot.com/-JaJ8VR6-nD0/Tex3cTGRLFI/AAAAAAAAABM/Tq9vONjJ 848/s1600/skinnyjeans1.jpg

Peste,mano garderobe laikau Levi’s Strauss 550 30x34 Relaxed fit.Slaunyse laisvi,per juosmeni - akkurat. Tokius,gal kiek platesnius, nesiojo 90uju pradzioj.Pries 30 metu,bent jau TSRS ,- nemanau kad esi is DiPo atzala ir matei kaip nesiojo kitur.Kitaip cia nesitrintum,- nesiojo “bananus” ,placias ,staigiai siaurejancias ties kulksnimis kelnes.Ju forma primine mineta vaisiu,is kur ir pavadinimas. Tad mados istorijos zinios pas tave siokios tokios spragos Mirkt. Dad’s jeans perkami H&M nekondicijoje po 10-15 dol.I dydzius ir brandus tada nelabai ziurima .Kelnes perkamos darbui.

Levi’s Strauss 550:us.levi.com/product/index.jsp?productId=3672676&In 1985, we introduced the 550™ jean. 27 metai atgal. Nedaug suklydo. 100% Dad’s jeans - ir brandas čia negelbėja.

stilago.lt/club/didysis-ispardavimas-vyrams-261409/vyriski- drabuziai-261410/kelnes-261422/dzinsai-986032.html