nepamirshtama
pastebejau kad dedat gamtos vaizdus tai prisiminiau kad kazhkur turiu nukishes senas fotkes tai sakau imesiu foto daryta su SE K750i 2005uju vasara birzhu rajone, “kaime” foto kokybes nekritikuokit bet cia esme kad pavyko uzhfiksuot nepakartojama vaizda [redaguota]
vaizdas tikrai geras,bet kokybe
nu jo, kokybe tragiska
o ka noret juk ne fotoparatu fotkinta.
tigi 0,3 mpx vyrai ko jus norit ir viena pirmuju vga cam
sumaisei kazka siaip foto daryta su SE K750i… File change date and time: 2005:08:27 19:35:05 Image input equipment manufacturer: Sony Ericsson Image input equipment model: K750i Software used: R1J002 prgCXC125952_EU_1_CL 0.0
fotke daryta su SX1 bet dabar turiu K750i todel tavo duomenys yra klaidingi
nu idomus tu man… cia ne mano duomenys, o tavo nuotraukos metadata rodo su kuo daryta. ir beto matosi kad butent k750 kameros matrica naudota fotkinant.
Nu taigi pati turiu toki SE, grynai is fotkes su juo padaryta…Tas SX1 tokios kokybes nepanestu.Dar beto parasyta.
Net raiška didesnė ne 0,3mpx Arba tu redagavai su kokia programa ir kaip nors uždėjo tą info ir padidino raišką arba nuotrauka su k750 daryta
Nijokia programa negaletu uzdet ant info k750… As manau kad su k750 fotkinta,o autorius norejo apgaut kad tipo ‘‘Vat, labai gerai fotkinta su mano SX1…’’
mano klaida! atsiprasau bet as buvau isitikines kad fotkinau su SX1 ir visai nenorejau apgaut nieko ar ishgirt ****inos SX1 kokybes apgaunant jus… pats apsikvailinau ir atsiprashau uzh savo kvailuma nes fotke tikrai daryta su K750i tik pas mane kompe buvo imesta prie fotkiu kur su SX’u dariau
Anokia klaida, manau siuo atveju adekvaciai vertinamas vaizdas, kuris is tiesu yra grazus, tinkamu momentu pagautas ir tai yra pagrindine priezastis, del kurios si foto buvo ideta, o kokiu mobiliu buvo fotografuota, tai jau salutinis ir ne pagrindinis turetu buti diskusiju objektas…na suklydo zmogus ir tiek.
GiX tiksliai parashei… Butent del vaizdo dejau fotke o ne del kokybes
yra tu programu… info pakeist…
Tai kokia jam nauda pakeist, jeigu fotkinta su SX1, o poto specialiai padaryt kad ant info butu k750.Dar irodenet kad su sx1 Nu suklydo ir tiek.
ne tu sakej kad nera tokiu programu as tau galiu padaryt nuotrauka katroj rodys info kad padaryta su N999
Shift hakeris, o Vaida vishta
kokybe leva, vaizdas