Neoninis dugno apsvietimas

Neoninis dugno apsvietimas

Vilniuje, salia Gariunu turgaus yra parduotuve(auto bazaro puseje) ten visuokie niekuciai tuningui, detales ir panasiai… Komplektas kainuoja ~500lt gal dabar atpigo Cha cha domejaus pries metus.

man tai juokas ima is tokiu tiuningu, jei jau daro tai viska nuo pradzios iki galo priderinti, nes kai po kiekviena detale atskirtai deda tai niekas dazniausiai nesiderina. na is pradziu tikrai variklio galingesnio reikia jei normalu tiuninga nori daryt, o ne tik “treningus”

oj specas atsirado…idomu tu sau gali leisti wiska iskart uztuninguoti?

Kai Lietuvoj tokie mokesciai bus uz masinas ir tokios benzo kainos kaip pas vokiecius abejoju ar daug jaunimo draskysis su 2,5-3,0 ltr varikliais Nekaltas

esu mates ir visai neblogai uztuninguotu 316 bmw modeliu Šypsenataip kad variklis ce jokio vaidmens neturi…

as irgi uz tai kad sylingas ant galingu auto. o ne golp su 1.4 litriuko bezdalium Šypsena beje pats mastau ar detis neonke melyna po variklio skyrium. kur galima gaut tu neonkiu kurios nebijo smugiu ? ir nuo kokiu itampu jos dirba ?

Maxima yra neonkiu ir purkstuku melyyynu Cha chavat su nikeliuotom rankenelem jau sudetingiau Cha cha Šypsena

tai tas vaikiškas nusiperki kur įvairiuose koncertuose būna, pasidarai nuo 12v ir laikys dar ilgai. Jos taigi lankstosi- ir smūgių nebijos, ane? Aišku, kokias 5 paperki ir pritaisai prie dugno.,