Nemunas su 6230i

Nemunas su 6230i

Visgi kartais gerai tureti telefona su geresne kamera Ufff. Si karta teko pasinaudoti 6230i, nes telefono su geresne kamera nebuvo, o fotikas namuose Užsispyręs.

Kazkaip labai daug negyvu pixeliu nuotraukoj…

Kur tu matai bent viena negyva pikseli Apakęs? As tik daug triuksmo matau Nekaltas.

ne taip pavadinau Mirkt

Cha cha ,nu jo ,triuksmauja,ramint reik biski,siaip dar ziurima

Sutinku, kad triuksmauja Blogai. Ka padarysi - telefonui du metai. O dabar paziurekit kaip pasikeite foto kokybe lyginant su senosiomis kameromis. Ir tai dar daug nepatenkintu. Telefona pradejo lyginti su fotiku. Tai galetu ir arkli su masina lyginti Laimingas.

cia is lektuvo? Cha cha

Ne, ne is lektuvo Ne. Ten desinej pusej horizonte matosi Alytus, aisku nuotraukoj nieko neimanoma iziureti…

2 metai ir sony ericsson k750i, bet to kameros kokybe geresne “truputuka” Cha cha

graži gamta Gerai

Nesikabinek… Canon PowerShot G5 dar senesnis Liežuvis. Ir kameros kokybe skiriasi “truputuka” Valio

o kur cia fotkinai? primena lyg prie balbieriskio tokia aikstele.

*bliamba*, as lyginu telefonus, o ne fotikus. Krc Kvankt?. O del K750i - 6230i uz ji gerokai senesnis Be be be. Taip, lėlalai, ta pati aikstele.

grazi vieta. tik truputi reiketu isvalyt nuo nereikalingu medziu ta slaita. tada dar grazesnis vaizdas matysis Girtas

Medziai tai nieko, bet kiek siuksliu ten, tai baisu Pavargęs. Vaziuosi i klasioku susitikima kita savaitgali? Ar kalbejai su Svedu?

Cia apie ka kalba vyksta Nekaltas …? Ne man klausimas ? O del lyginimo su fotiku, man tiesiog juokinga pasirode kad 6230i su K750 lygina, tad K750 su G5 sulyginau ir tiek…

kaltas Drovus atleiskit… Apkabinimas Cha cha

Crazy_papa, ne tau klausimas buvo skirtas, o lėlalui Laimingas. Svedas = mano buves klasiokas.

ech…graži ta mūsų Lietuva :]