Nemunas su 6230i
Visgi kartais gerai tureti telefona su geresne kamera . Si karta teko pasinaudoti 6230i, nes telefono su geresne kamera nebuvo, o fotikas namuose .
Kazkaip labai daug negyvu pixeliu nuotraukoj…
Kur tu matai bent viena negyva pikseli ? As tik daug triuksmo matau .
ne taip pavadinau
,nu jo ,triuksmauja,ramint reik biski,siaip dar ziurima
Sutinku, kad triuksmauja . Ka padarysi - telefonui du metai. O dabar paziurekit kaip pasikeite foto kokybe lyginant su senosiomis kameromis. Ir tai dar daug nepatenkintu. Telefona pradejo lyginti su fotiku. Tai galetu ir arkli su masina lyginti .
cia is lektuvo?
Ne, ne is lektuvo . Ten desinej pusej horizonte matosi Alytus, aisku nuotraukoj nieko neimanoma iziureti…
2 metai ir sony ericsson k750i, bet to kameros kokybe geresne “truputuka”
graži gamta
Nesikabinek… Canon PowerShot G5 dar senesnis . Ir kameros kokybe skiriasi “truputuka”
o kur cia fotkinai? primena lyg prie balbieriskio tokia aikstele.
*bliamba*, as lyginu telefonus, o ne fotikus. Krc . O del K750i - 6230i uz ji gerokai senesnis . Taip, lėlalai, ta pati aikstele.
grazi vieta. tik truputi reiketu isvalyt nuo nereikalingu medziu ta slaita. tada dar grazesnis vaizdas matysis
Medziai tai nieko, bet kiek siuksliu ten, tai baisu . Vaziuosi i klasioku susitikima kita savaitgali? Ar kalbejai su Svedu?
Cia apie ka kalba vyksta …? Ne man klausimas ? O del lyginimo su fotiku, man tiesiog juokinga pasirode kad 6230i su K750 lygina, tad K750 su G5 sulyginau ir tiek…
kaltas atleiskit…
Crazy_papa, ne tau klausimas buvo skirtas, o lėlalui . Svedas = mano buves klasiokas.
ech…graži ta mūsų Lietuva :]