Nekaltybes amzius
Sony DSC-V1, nufotosopinta iki sleikstulio Aciu Martynukui uz ideja: la-cour-des-saveurs.com/cherveux/artisans/botticeli/bottice lli.jpg Autoportretas
Nufotoshopinta, bet ispudis tikrai labai geras
Gerai, puiku Tik va nekaltybes man cia nesimato
liuks darbelis. bet su nekaltybe tikrai prastai. netgi atvirksciai - moters, kuri zino ko nori ir yra siek tiek plesrune, zvilgsnis. Gal buciau siek tiek maziau dejes “sendinimo”, ypac ant baltos skareles. O siaip tai - atsispausdink dideliame formate, nulakuok, iremink senoviniu remu ir visiems aiskink, kad cia tavo proproproprosenele dvarininkiene, sekmingai nutekejusi i Italija.
Bet, Martynukas, kaip atrodytu balta, nepasendinta skara? Labai issisoktu ir visiskai nesiziuretu.
ispudingai
Delgada, as gi nesakau, kad visai nerekia. Sakau, kad biski maziau… bo dabar kazkaip erdveje keistokai ziurisi sendinimas ir skara.
Del pavadinimo, tai man foto asocijavosi su viduramziais, kryziaus zygiais ir nekaltybes dirzais tai ir gavosi ‘nekaltybes amzius’, cia ne apie mane o apie laikotarpi. Del skaros, man norejosi ja uzmaskuoti, kaip Delgada teisingai pastebejo.
jo jo, ir dar su raganu medziokle, su inkvizitoriu sadistiskais istvirkavimais ir pan. ZINOK SITA FOTO MAN TAI NEREALIAI PATIKO! Labai labai. Negaliu atsiziuret. Rimtai.
Labai grazu
labai jiegova nuotraukike
pritariu Tiro. beje, puiki iliustracija kaip turint pakankama kieki fantazijos galima padaryti puikia foto ir su lieva muilinycia.
jausmas yra.
pamaniau kad cia tikrai senobine kokia Labai zjb! Puikiai padirbeta
patiko
rek omenduojam, kolegos
R E K O M E N D U O J U Tikrai įspūdingai žiūrisi