negrazu
Jankunas? Negrazu ale,niekas neliko nuskriaustas bo matos dar yra laisvu vietu
negrazu
Aš tokius protiniais invalidais vadinu ir leidžiu ten pasistatyt, ką padarysi, kad dievas proto nedavė
kur čia taip prie įėjimo elektros transformatorinės?
Negrazu bausti negalima pasigaileti
Žalgiriečiams viskas galima.
“Tyčia tikrai niekada nesistatau automobilio neįgaliųjų vietoje. Tačiau šįkart buvau su mažu vaiku, todėl nenorėjau statytis automobilio ketvirtame aukšte, o po to leistis į pirmą. Labai skubėjau, tad gal per neapsižiūrėjimą ir pasistačiau automobilį neleistinoje vietoje, bet tikrai netyčia.” Neįsivaizduoju kaip galima nepamatyt milžiniškos lentos ir dar ant asfalto nubrėžto ženklo…
jei buvo su mažu vaiku, pilnai pateisinu, pats irgi jei daug laisvų vietų aplink, nesikuklinu pastatyti kuo arčiau durų. Kas neturit mažų vaikų nekelkit fleimo … Kai turėsit patys suprasit.
Alvi, jis pats dar vaikas mazas,todel fleimas dalinai pateisinamas
gaila nežinau kurioj jis čia vietoj taip pasistatė, Akropolis? Gal lauke -15 buvo, ar kas ,negražu, bet pateisinama
siaip tai
pupuliukams kas nors shtelmacherio vojazus is archyvo istraukit
Pasiteisinimas priimtas (dėl vaiko, bet ne dėl nepastebėjimo).
Pats niekada nestatau, jei nėra vietos statau kur gale arba prie geltonos juostos. Neseniai čia diedukas paprašė nuvežt į Santariškes, vėliau į Eurovaistinę kuri Maximoje. Jis vos vaikšto, 10 metrų ir reikia jau pailsėt. Tai pastačiau neįgaliems skirtoje vietoje, išeinu, o man jau pasiruošę blokuot, sako ponas toks jaunas, o kur mašiną statote? Tai paaiškinau kame reikalas.
turejau ir as maza vaika,bet niekados nestaciau masinos po tokiu zenklu…tai ne pasiteisinimas.
cia AB ar sportas?
ir tikriausiai greičio nei vienas nesame viršinę… , kiek matau aplinkui tuščia, o ir žinant koks buvo oras , tai menkas malonumas su vaiku eiti per 4 aukštus…
Pats irgi niekad nestatau,bet viso to reikalo esme kame? Kad butu vietos arciau privaziuot sergantiems, o cia jankis papuole tokiu metu kad vietos buvo dafiga ir niekas neliko nuskriaustas,tai kame bedos? tiesa viena karta pamoke tokie siauraprociai (mentai) pajame prie prekybcentrio savas yra ten gal 30vt invalidams,stovejo max 2 masinos,galu priparkavau laukiu kol pagal susitarima ant sekundziu pareis draugelis,2sekundes ir usuoti prisistate,20lt ir tu jau nebe invalidas