ne oksfordai :))
latrui turbut netiktu
cia dabar ziurineju visur batus, tai tokie kokie man tikrai labai patiktu atsieina kokius 200$ ir panasiai. 600Lt daugokai blyn
sitie DG gal net kazkiek daugiau kainuoja, kalbejau apskritai apie batus ± Dar neapsisprendziu ar imt labiau ta italiska dizaina (cia to pavyzdys daugmaz), ar labiau angliska oksfordini. Ir ten ir ten randu kas man labai patinka, abu savaip grazus
kai tokius (dress) batus pirkau, tai ziurejau, kad Goodyear siuvimo butu. pigiausi kokius radau - bexley.fr + dabar kaip tik nuolaidos.
Kaip tik nuolaidos:allsaints.com/men/footwear/allsaints-debut-shoe/?colour=303 0&category=522allsaints.com/men/footwear/allsaints-derwent-shoe/?colour=1 931&category=522
adminai, per geros kainos ten, kolkas nesigilinau, bet pirma ka pamaciau odini oksforda uz 18 svarainiu + dar jiem siuntimas kainuoja, tai cia pagal savikaina stumia Veliau apziuresiu daugiau batu is ten. Kokius pats pirkai jei nepaslaptis.
mensdesignershoe.com/cole_haan_mens_air_pitney_medalli on_ca p_toe/pid-2474.html va rudus siuos priglausciau jei kaina nesikandziotu, nors gal bet to rasto butu dar geriau.
yra neblogu pasiulymu admino nuorodoj, net iki 200Lt gali kazka neblogo nugriebt, bet dabar problema, kad sunku issirinkti, net keletas patinkanciu yra
sitie grazus endless.com/Steve-Madden-Mens-Bryar-Oxford/dp/B004S8NT0S kodel cia oxfordai tipo? Pagal mane tai cia derby stilius
nenenene
AllSaints bent jau man siuntė firminėje pašto dėžėje per DPD ir pristatė prie namų durų. Nemokamai.