ne nfs
4 skrynų sutalpint į 350kb vistiek be šansų, kad atrodytų gerai ir kokybiškai, tai nesuprantu, apie ką muziqaz kalbi, kai sakai išmokti skrynus talpinti Arba išduok tą paslaptį
ždž px ta grafika, baisėkitės, jei jum lieva Man užtenka. O meshqis sakė, kad norėtų pabandyt, nes po blizgučiais jam atrodo, kad šūdas slepiasi. Tai atsakau taip: forzos valdymas paliktas, o jis labai geras, bei universalus. Ta prasme, kad nusistato kiekvienas pagal save. Aš pvz viską off, gear manual, tik abs ON. Tai man tokie nustatymai puikūs ir geresnio valdymo žaidime nėra buve. Na realesnio. Kad bėgiais žaist, laiku permest, gazo ant mažų bėgių neužspaust su galinga mašina, nes ratų prasisukimai lenktynėse nepadeda. Taip pat viską lemia posūkio trajektorija, jei prastai įveiksi, prasuksi ratus ar užsimesi - aplenkt ką nors be šansų. Kitas reikalas pradedantieji lenktyninkai. Mano mergiotė pvz žaidžia su automatic bėgiais aišku, breaking driving lane, stearing normal, abs ON, traction off. Jai taip įdomiausia. Bet vistiek tenka mokytis į posūkius įvažiuoti tinkamai, nes kaip sakiau, trajektorija čia yra esmė Galima net ir vaikišką valdymą nusistatyti, kur stabdymas assisted ir pan… Ai, dar yra gi rewindas. Laiko atsukimas. Čia tik and SP aišku. Jei rimtas labai jau, gali ir jį išjungti, bet sakau, priešai tikrai labai stiprūs, iki pat finišo kovojama, tai be rewind labai sunku, nes tektų išmokti kiekvieną posūkį, o tai tokiam dideliam žemelapyje užtruktų. Todėl jei prastą trajektorija paėmei posukyje ir atsilikai, tenka atsukti ir bandyti tol, kol įveiksi idealiai, nes tik taip turi šansų būti pirmas. Automobilių valdymas labai skiriasi priklausomai nuo to, FWD, AWD ar RWD. Jei galu varoma mašina pasirenki, prie posukio numeti bėgį, dedi per tapke ir driftas į trasą. Tiuningas labai skoningas, ir apdailas galima dėti tik tikrų firmų ir ant tam tikrų mašinų. Jei pvz galima ant VW corrado sudėti visą rieger apdailą (screene yra), tai ant exotic car uždėsi nebent kokią lupą, ar geriausiu atveju spoilerį. Daug skirtingų eventų, yra nemažai veiklos ir free rome, galima lenktyniauti su kitais dalyviais važinėjančiais laisvai, galima ieškoti nuolaidos lentų (100), yra netgi “slapti” automobiliai, tai seni legendiniai, kuriuos reikia rasti tvartuose. Juos tipo randi paliktus, senus, surudyjusius, juos sutvarko ir gali poto jau lekt į trasą su jais. Ždž žaidimas išpildytas 100% O jei kalbėti apie MP, dar neviską išbandžiau, bet padarytas irgi gerai. Galima lenktyniauti tiek su skirtingomis mašinomis (prieš kiekvienas lentynes nubalsuojama, kokia automobilių klasė bus naudojama), tiek rinktis PURE SKILL režimą, kur visiems duoda vienodus automobilius. Dar turėtų leisti rinktis servus pagal nustatymus, tipo kad būtų ten jokių assistų, manual gear, vidinė kamera pvz, bet kažkaip nepatekau dar. Gal lvl dar per mažas, nes žaidžiu pagrinde SP, nes tikrai labai kabinantis ir įdomus Prie viso to, pridėsiu, kad soundtrakas tobulas. 3 radio stotys, elektro, pop, rock, ir prie kiekvienos ypač gerai padirbėta. Nerealiai geros dainos sudėtos
Initial D (kas žino) style forzamotorsport.net/Handlers/GetPhoto.ashx?game=Horizon&id=3912 28&full=true
spec grafikos aukoms, padariau vieną foto ir geriausios kokybės, bmp 27mb užima, konvertavau į jpg, liko 5mb ir uploadinau. Pažiūrėkit patys i48.tinypic.com/ay3wok.jpg
Yra kaip yra, kartais ir tiesą sako. O šiaip man šitas klubas primiręs labai atrodo, tai kartais vis pabandau įnešt šiek tiek šviežumo. Ypač kadangi mėgstu pažaist naujausius žaidimus, tai norėčiau čia juos ir matyti, bet daugelis nesuprasi ką čia žaidžia
inesi, inesi tu cia sviezumo ir judesiuko tuo savo analfabetisku spygavimu bei monologais
apie gerą žaidimą norėjau papasakot ir tiek, šiaip monologų nepasakoju. O įnešt stengiuosi užvesdamas kalbą apie naujus žaidimus, įdėdamas jų screeną. Bet daugeliui čia nauji žaidimai neįdomūs, daug įdomiau koks nors naršyklinis vėjas.
Vėjas esi tu, kuris taip be galo myli ir giria žaidimus, bet visus juos vagia No offense bet atrodai kaip 12 metų vaikas gavęs xboxą gimtadienio proga, kuris kaip stebuklas kažkoks Ir šiaip ne visi sėdi ištisas dienas ir žaidžia, kad kas savaitę po naują žaidimą pereit. Žaidimų krūvos buvo ir yra, galima ir senus žaist. Nu nieko įpatingo tuose forzos screenuose, ypač kai GT5 pamatai, dėl gameplay aš tikiu, kad geras arkados/simo mišinys forza. Jau turbūt AC3 tuoj pereisi?
vejas, ne vejas, bet kai kam ir tavo sitas toks net lipnus nuo seiliu zaidimas, yra veju vejas plius, ne tiek jau daug cia turbut sedi ar bent jau reiskiasi, kurie turi xbox, tad tavo alpimai apie gera zaidima, kai tuo tarpu tik tu vienas ji ir zaidi, atrodo juokingai.
Jo, jau paskutinės misijos AC3. Nevisus, jei MP žaidžiu, nusiperku. Šitą forzą irgi teko pirkti, bet prieš tai pabandau piratinę versiją, nes išmest litų nesinori. Pvz kaip daugelis padarė pre-ordinę Medal of honor ar NFS MW. Šiaip myliu ir giriu tik išskirtinai gerus žaidimus. Toks jau metų laikas, kad padavė gerų kaip šieno. O apie senienas neįdomu diskutuoti, nes jau buna po laiko. Kol naujas, tol įspūdžiais pasidalinti smagu GT5 man pvz visiškas mėšlas, jis geras tik mašinas showroome apžiūrėti, nes gameplay, lenktynių sistema visiškas fail. Grafika ir fizika žaidimo toli gražu geru nepadaro. Ir forza 4 man nepatiko, nes ratais sukti trasose greit pabosta. Tuo ir skiriasi būtent šį forza, kad yra įdomi gameplay, free rom, ir grafika toli gražu nėra arkliukas. Kaip ten bebūtų, nenoriu aš čia nei pyktis, nei aiškintis, nei dar kažką. Tiesiog, kas turi xboxą ir mėgsta racing žaidimus, Forza Horizon privalo atsirasti žaidimų kolekcijoje. Tai tiek
Sandman, tai būtent dėl to, ir nefludinsiu nei galerijos, nei temos kursiu, kad mažai čia žaidžiančiu. Bet visgi manau yra, todėl pamatys, patiks, įsigys. Bus gerą žaidimą atradę. Šita nuotrauka ir baigsis forza H šitame klube. Ne jau gi ne?
Galima taip pat įdomiai žaist ir duskutuot apie senus žaidimus Kad seni žaidimas šūdas, o nauji jėga ir tik apie juos reikia kalbėt čia vėl gi panašu į 12-etį Suprantu naują žaist smagu, kai jis yra MP, bet SP tai koks skirtumas GT5 turi pliusų ir minusų. Vis dėl to žaidžiau jį ilgai ir kad ratais važinėt neįdomu, tai nesamonė. Jo minusas, kad neturi jokių championatų ir pan. per mažai turinio. Žaisčiau jį ir dabar, bet norisi vairo normalaus ant kurio gaila pinigų. Bet ta pati bėda gali būt ir forza, kadangi nežaidžiau nežinau kaip šitam yra. Bet nemanau kad čia daugiau lenktynių ir viso kito. Be to GT5 updeitinamas iki šiol su eventais įvairiais, kas šiek tiek pagerina situaciją, bet visumoj reik tikėtis GT6 bus geresnis.
Apskritai, net ir toki neidomu zaidima kaip F1, kurio su gamepadu as net ir nebandziau beveik niekada normaliai, baisiai idomu zaistu su normaliu vairu + FF Cia sneku is praktikos. Speju jei vairas normaliai suderintas su zaidimu, tai bet koks ***** bus idomus.
Ar sakiau, kad neįdomų žaisti. Pats mielai žaidžiu seną gera, nei naują lievą. Bet taip retai būna, nes gerų žaidimų pro akis dažniausiai nepraleidžiu. Sakiau tik apie diskusijas, nes ką jau ten prikalbėsi, kai visi senai praėję ir pamiršę ir išdiskutavę. Šiaip F1 2012 visai įdomus. Įnešė šiemet kūrėjai permainų visgi. Vairas labai smagu, bet nevisiems žaidimas irgi. Man pvz dirt 3 su vairu nepatinka. Keistas ten tas valdymas
Ko jūs čia varot, man, kaip visai nežaidžiančiam, tai įdomu paskaityt. Ir tikrai įdomiau už praeitą screeną.
nei as fekalijom forza drabsciau, nei ka. ir jokiu pasleptu minciu nebuvo. noreciau ta forza isbandyti, bet man ziauriai nepatinka xbox, beo jo dreamcast pultas. o kalbant aplamai apie zaidimus, tai ju gerumas tikrai nepriklauso kur jie isvysta dienos sviesa. ar tai koks 8bit narsyklinis zaidimas, ar kokia tik garsu kelione (ant gameboy yra serija zaidimu). ir nereikia ju nurasyti vien del tokiu faltu, nes daugeli atveju jie buna kurkas geresni ir idomesni uz siuolaikiniis aaa zaidimus. o apie senienas kalbame, nes zaidimai siais laikais linke labai mazai evoliucionuoti. o viskas yra slepiama po blizguciais. reikia zvelgti giliau. pvz man zaidime svarbus geras garso takelis. tiesa sakant tokio seniai bezaidziau.
Meshqis, nedrabstei, tiesiog turėjai abejonių. Sory, jei netaip išsireiškiau Kas dėl pulto, aišku visokių nuomonių yra, bet man patinka jo tie trigeriai (L2 / R2 ps3), nes šiame žaidime, kai kartais nereikia spausti gazo iki dugno, labai patogu juos tiesiog silpnai spustelti. Na apsukos žaidime puikiai reaguoja į to mygtuko spaudimą, tai puikiai praverčia starte, kai ratų neprasuki ir bandai pritaikyti prie esfalto kabinimo, bei aišku driftinant ar išvažiuojant iš posūkio
O nepatogiau su analogu būtų gazuot? Tada visad manual gazą turi. Visad žaizdavau, kad kairys steering, dešinys - throtle/brake.
Gaila nėra PC šito žaidimo.