Naujoji Motorola A-920 video konferencija.

Naujoji Motorola A-920 video konferencija.

Ar teko kam tai regeti jau? Turejau sita malonuma vakar.Siaures Airijoj jau pardavinejama Motorola A-920 kuri turi galimybe bendrauti vaizdu.Telefonas gana didelis,bet galimybes nemenkos.

Gal ir Lietuvoj nuo kitu metu galesit bendraut matydami vienas kita savo spalvotuose ekranuose.Pokalbiai aisku kainuotu kur kas brangiau.

Video konferencija ? kaip tai vyksta ? Bluetooth nes netikiu kad per GPRS :confused:

o gal per irda Nekaltas Cha cha aisku kad ne per bluetooth Šypsena

Kiek mokejai? Kaip vaizdelis, nelabai trukcioja?

Tai kad per gprs. Net kainorastis buvo surasytas.

Vargu ar mes galėsime greitai pasimėgauti tokiu dalyku kaip video konferencija. A920 yra 3G kartos UMTS standarto telefonas (palaiko ir GSM) ir video konferencija galima tik 3G tinkluose. O 3G tinklai pas mus atsiras matyt dar negreitai. Motorola turi Airijoje savo gamykla ir šia šali pasirinko savo 3G tinklų bandymo poligonu.
O kokiu būdu tau pavyko tai išbandyti?

Pirkt nepirkau,nes ner tolko dabar.Su kuo bendrausiu? Niex dar siu tel neturi.Be to jo dydhs kaip 1611.

Gali buti kad ir 3G bandys idiegti.Estai irgi tai daro.Lietuviai siam reikale atsilieka.

Kad bandys tai faktas, klausimas tik kada? Atrodo dar net nebuvo konkurso 3G licenzijoms isigyti.

Gal Bite del to ir stumdo savo tinkla ivairiom kompanijom,kad uzsidirbtu 3G licenzijai.

Pirmieji 3g idiegs teleduciai, nes jie dabar gprs nediegia nes ishkart ant 3g taupo Šypsena

Tai kad tele2 net ant gprs nesusimeta.

tele2 viska turi kad galetu gprs tiekti tik kazko nepradeda tipo rasiau laiska atrase kad numatoma kitu metu kova atrodo ar balandy. o 3g tai tikrai tele2 pirmi tieks!

Nikox vaizdelis tada su tuo tele2.

Ka jus cia sapaliojat vienas uz kita bukiau? Taigi skaitykit klubo naujienas pagaliau! Bite jau diegia UMTS! O turint umts duomenu perdavima tai iki 3g ranka paduot. Tetruxta tik licenzijos. Tele2 blyn Cha cha oi juokiuos net duju nelaikau Laimingas

Tu taip pat ne ka mažiau sapalioji Cha cha Tavo žiniai Bitė diegia EDGE, o tai toli gražu ne UMTS ir ne 3G. EDGE tai tik greitesnis duomenų perdavimo būdas. Jis dar vadinamas kaip 2,75G t.y. tarpinė grandis tarp GPRS (kuris vadinamas 2,5G) ir UMTS (3G). 3G tinklams bus naudojama visiškai kita įranga, todėl Omnis ir nedaro tarpinės, o galvoja iškart apie perėjima prie 3G. (Bent taip jau jie patys ir sako, o gal tai tik būdas a.p.š.i.k.t.i konkurenta) Cha cha

Ai jo. Sorry susiveliau Laimingas sumaisiau umts ir edge. Dovanokit. Tada tai jau tikrai bhte s mala. Palaikau omnio pozhcija del iskart didelio zingsnio. Bite tegu atpigina hscsd ir gaus daugiau kapeiku negu is edge. Nu as bent taip manau. Ania? Šypsena

Bite apskritai reikia daryti kažka su marketingu, Omnis orientuojasi į verslo klientus, Tele2 į privačius vartotojus o Bitė kaip ir neaišku į ką. Ir greitai gali likti ant ledo. Manyčiau labai geras Bitės žingsnis buvo planas Eko, jis gali padėti atkovoti prarastus privačius klientus. O dėl EDGE, tai viskas paprasta kaip dukart du - svarbu paslaugos kaina.