Naujienos - Nero Update Package

Naujienos - Nero Update Package

"Ahead" išleido naują CD įrašymo programos versiją "Nero Burning Rom 6.0.0.11". Tačiau šiuo metu apie padarytus pakeitimus ir atnaujinimus dar nėra nieko žinoma, todėl programą galima atsisiųsti ir viską išbandyti patiems. Tačiau greičiausiai naujoje versijoje ištaisyta prieš kelias dienas pastebėta klaida, dėl kurios kartais būdavo ištrinami visi kietajame diske esantys failai, nors tuo metu "Ahead" tikrai negalvojo išleisti pataisos, tačiau dėl vartotojų spaudimo greičiausiai persigalvojo.
ftp://ftp.us2.nero.com/Nero60011.exe

Panašu, jog naujasis "Ahead" kompanijos kūrinys turi begalę klaidų. Negana to, jog praėjus vos savaitei po oficialaus "Nero 6" išleidimo, buvo išleista nauja šios programos versija, o dabar sulaukėme ir atnaujinimų paketo. Buvo išleistas "Nero Burning Rom" programos atnaujinimų paketas, kuriame įtraukti atnaujinimai ir klaidų ištaisymai šioms programoms: "NeroVision Express 2" "Nero ShowTime" "Nero Cover Designer" "Nero Recode Beta v0.90".
Atsisiųsti "Nero Update Package": ftp://ftp.us.nero.com/nve2011.exe

Na su nero6 as dar palauksiu bent jau kokios 6.1 versijos Cha cha

heh dar ziurek tau hdd pratrinsi ir busi prisilaukes 6.1ver

o man ir 5-to nero pakanka Cha cha

Vat aš irgi dabar galvoju kam man tas 6 nero… Vistiek visų pribumbasų nenaudoju, ne kompaktų kepykla pas mane… Nekaltas.

Kai buvau naujokas ir parašiau, kad naudoju partition magic 6.0, man VIP narys mestelėjo: "Senienų nelaikau".

niu nezhinau kiek irashinejau cd su nero 6.0.0.9 tai nieko nebuvo viskas normailiai… niu bet updatus atsisiusiu…

Nesuprantu kam man tas nero 6?: jei man reikia tik nero burningo o ne visu farshirofkiu Šypsena Taigi cia jokia seniena 5 nero jis visdar atnaujinamas beje ir i 6 nero dedamas 5 Nero Burningas

Kai buvai naujokas, dar VIP narių nebuvo Cha cha

Ai. nežinau, susiinstaliavau aš tą Nero 6, nors iš pradžių žadėjau neinstaliuoti ir laukti kokios 28-os pataisos, dirba normaliai, tai tingiu parintis ir ką nors kitką instaliuoti. Tegul būna Pavargęs

Šypsena Gerai