naujiena
siu metu mada Kvietinis alus
gal ir geras alus bet 8 lt už litra
0 bare 4 lt už bokalą tai jau nelabai gausi… negi dar dviejų litų vertas aptarnavimas? aš geriau gerą alų namie prie teliko gersiu… po keturis
aš kalbu apie paprasta runkeli tikrai nepirks
Prie ko cia baras? Baras ir namai yra du visiskai skritingi segmentai. As 95% alaus isgeriu bare ir po 7Lt moku, o tuo tarpu likusi 5% laiko geriant ne bare man sunku/gaila uz puslitri 4Lt moket. Tiesiog parduotuves kainu ribos yra vienokios, baro kainu ribos kitokios. Neprotinga (svelniai pasakius) lyginti baro kainas su parduotuves/gerimo namie kainom.
neturit pinigų - gerkit optima liniją…
Ka tu cia vapalioji? Turi pinigu pirkt visada po 7Lt, bet neturi pinigu pirkt po 4Lt? Bare pirkt uz 7Lt yra gerai, nes tai normali baro kaina. Tuo tarpu parduotuvej tai jau aukstesne kaina uz dauguma. As tau aiskinu aksioma, kad baro kainos ir parduotuves kainos yra nelyginamos, nes tai visiskai skirtingi segmentai. Cia tas pats kas as sakyciau - nemokesiu uz bulviu kilograma 3Lt, o tu aiskintum, kad as neturiu pinigu. Arba as sakyciau - nemokesiu uz dirol gumos pakeli parduotuvej 3Lt, o tu sakytum kad pinigu neturiu triju litu. Tai 0% susije su pinigu turejimu ir 100% su supratimu kas yra paprasciausiai per daug. Ar tu ant tiek siauro mastymo, kad nesupranti tokiu dalyku? Klausiu todel, kad jau antra karta ta pati vapalioji apie “pinigu neturejima”.
bulvių irgi būna skirtingų veislių ir po litą ir po keturis… perki tai ką nori nusipirkt. jei aludaris parašė kad kainuoja 8 reiškias tiek ir kainuoja! ir nereikia žliumbti… pvz dauguma žmonių uždirba minimumą… tai gal ir tu tada tiek prašyk atlyginimo? daugiau neimk! juk dauguma tiek uzdirba…