Nauji metai!

Nauji metai!

alaus seserija? Mirkt

nors pirstais uz papuliu gali paciupinet Juokiasibeveik kaip kortos,o gal ikalus ir kryziai ar bugnai matosi Cha cha Gerai

alaus broliai myli moteris, kokia dar seserija?

a kodel tik vokietaites mylit ? Juokiasi

kitais metais saviškes fotkinsim. čia tieisog greit reikėjo pasidaryt…

vat kai bus foto lietuvaitės tada ir aš jamsiu, o dabar copy paste

Rosita - kas tau darosi? sekso trūkumas?

emigracijos pasekmės…

visi emigrantai ir jų artimieji yra PASIKĖLĘ… tipo mes čia lochai likom Lietuvoj… Na ką aš padarysiu, kad sugebu tokius pat pinigus ir čia užsidirbt?

Aš patriotė, vokietaičių nemyliu

Zweriau, zweriau… galvojau, kad bent tu aukščiau visų tų bukų ‘emigracijos’ briedų… Su Naujais visus Apkabinimas

Zwerakas> cia jie tik save paguost taip nori, is tiesu patys lochai, nes nesugeba savo salyje gyventi ir tenka indus plaut bei fabrikuose varguoliaut JuokiasiEmygeriai Veee

savas fotkinant reiks ant A4 formato daryt,kad tilptu Juokiasi Juokiasi Juokiasi

300 000 emigrantų lochai, “geras” savos tautos vertinimas, visi aplink debilai, neišmanėliai, svarbiausia, kad pats esi pats “pačiausias” Šypsena

statistiškai ■■■■■■■ pasaylyje tik kas dešimtas, bet kažkaip jie sustoję taip, kad pastoviai ant jų užsirauni…

turbūt tą statistiką pildė tas 10

siaip tai tikri lt patriotai galetu ne debilai buti ir bent nikus patriotiskus ir lietuviskus tureti. kaip suprantu indus plauti nepadoru,o fabrike dirbt zeminantis darbas Juokiasi Juokiasi Juokiasigaila tik kad indus emigracijoj plauna indaploves o lt kaip supratau prostitutes=zmonos Juokiasi Juokiasi Juokiasi

Save gerbiantis žmogus nežemina kito, kad nuleistų jį iki savo lygio… Jei kažkas jaučiasi aukščiau už emigrantus, nekreiptų į juos dėmesio, bet matyt vis tiek kažkokie kompleksai kamuoja, kad nesiliaujama drabstytis purvais…

saulele,jei lietuvis neizeidzia ko nors jis jau nebelietuvis,kraujyje isaugino komunistine pasauleziura neapykanta viskam kas gerai Cha cha