Nauji Catalyst driver'iai

Nauji Catalyst driver’iai

Tiksliau pataisa. Cia benchmarko rezultatai po atnaujinimo. Pries atnaujinima su 11.4 driveriais buvo 57/40(Average/Min). Minimum fps soktelejo 15 i virsu. labai liuks manau. dar aprasyme yra, kad witcher pataisu yra siektiek. reiks ir ta pabandyt dar kart. Radeonistai siunciasi is cia: support.amd.com/us/kbarticles/Pages/AMDCatalyst115ahotfix. aspx

O tai jokio skirtumo , kokia gpu, taprasme, svarbu radeon ir vsio ? pagal modelį nieko netaiko ?

O šiaip , žaidimas kuo nuvylė labiausiai - trasų “ilgumu”. Ble, atsiprašant, man krauna 1,30 trasą o aš ją pravažiuoju per 1,26 , kad 1 būčiau… Ir tų pačių trasų įvairovė nekokia…

Muziqaz - sakei pirksi ant ps3 , dėl to , kad valdymas su klaviatūra nepatinka/tragiškas. Išeitis - pasijunk ps3 joystick’ą prie pc , kaip aš Šypsena

na ziuresiu gal ir reiks jungtis ta joistika. siaip krauna gan greitai tas trasas. O GPU tai naujesni 5-6 serijos Mirkt Gal dar 4 serija sueis.

O pas tave koks hdd , nes pas mane tai žiauriai ilgai krauna… Gal tas patch’as pataisys tą bėdą…

atsisiusiu vient tik del “Resolves the intermittent mouse cursor lag issue seen by some users”

blindway, WD Velociraptor 300Gb 10k rpm