Naujas klubas

Naujas klubas

uzmesciau VIP Nekaltas

kas per idėjosPavargęs

o man uzmestum? ValioDrovus

is tikruju prajuokino sita tema Šypsena)
matosi merginai galvoje vien tik shpaklius ir visi kiti dazai Šypsena)

Gerb. moderatoriai,
noreciau sukurti kluba ir butu labai smagu jei palaikytumete mano minti. klubas vadintusi “Dj’u klubas”. tikslas: suburti i kluba dj’us ir jiems prijauciancius. butu smagu jei nariai galetu pasidalinti savo patirtimu, ieskantys atsakymu klausti. nuotykiu pasakojimai ir t.t. konkreciu temu pokolkas neturiu, mintis gime tik pries kelias dienas. bet galeciau pamineti tokias kaip: gero dj’javimo paslaptys, aparatura, nuotykiai dj’jaujant, kur gauti geros muzikos, muzikos naujienos ir t.t. sakyciau tik sias temas reikietu isnagrineti ir tinkamai pateikti. su tuo padirbeciau gavus jusu sutikima. pats buvau kazkada suorganizaves toki susibegima bet in reality. saunu galima butu sakyti. visi randa bendra kalba ir turi ka passaakyti. kiekvienam smagu pasidalinti savo patirtimi ir zinoma tuo paciu gauti kazkokios informacijos.

su pagarba …

o gay’u klubo nereikia? Kuriame susiburtu visi lietuvos gejai Gerai

Fanilė > nakum bobom savo klubo? susikurkit bobišką tinklapį ir turėsitGerai
Centron > gėjų klubo tai tikrai reikiaGerai, reik būt plačių pažiūrųCha cha
Miško_Fėja > jo, ir darytume meetus populiariausių kavinių WC

Grožis nėra vertas klubo.

Geriau jau “senmergiu”,arba “nedapisitas”, kuriuose galetu diskutuoti ne tik apie spakliu,ale ir apie spakliavimo problemasŠpyga

Cha chaCha chaCha cha pritariu siai idejai Labas

joooooooooooo…Nekaltas poziuris man vienai reikia, nei vienam man nera erdves, tai gal ir man reikia nuosavo…Cha cha gal apsiraminti truputi reikia?Nekaltas

ir isvis net ir Moderatoriu klubas virsta blevyzgu lauku, o maniau, kad cia bus dalinamasi tikrai aktualiais klausimais, bet isvien blevyzgosBlogai

buvo cia meginimas kurti klubo apie technika, gal kiek panasu. o kaip dj’ai laikosi muzikos klube? siaip nemanau kad pavyks djscene.lt nukonkuruotiŠypsena

o siaip tai rimtai moderatoriu klubas virto blevyzgomis totaliomis, nesuprantu kur B+, cia tokie atsakymai zmogu ir prie savizudybes gali privest… baisu…

ir ka? Nekaltas
bangoj yra kapines Cha cha

Aš būčiau už. LaimingasGerai