Naujas gyventojas
graž0lis
Abu tevai kilmingi su dokumentais. Jauniklis be doku, bet man jie nesvarbus. maciau zmones pas kuriuos pirkau, maciau suniuko tevus, man to pakanka. Uzaugs nedidelis, bus tamsiasnukis
tai pala. Jei be dokų, tai tata koks dvornius? Ar kodėl turi jis mažas būt?
Joks dvornius, juk rasau, abu tevai su dokais, kilmingi.Mazas tik doku neturi. Mazas saliginai. Vilksuniu ivairiu dydziu buna, sis bus saliginai mazas
aga, kaip tik vakar skaičiau, kaip keičiasi šunys… vokiečiai pasirodo labai greitai sunkėja. Po karo svoris jų 25-30 kg, dabar - 55-60 kg… O tai jau atsiliepia stuburui, galinėms letenoms…fishki.net/1238561-o-chistokrovnosti-sobak.htmltai jei tavo “mažas” bus, gal kaip tik į naudą?
Pirmas irgi svere iki 40 kg… Sito maziuko teva maciau… nu tai panasu kad bus toks pat. O motina dar mazesne… Ploto turiu kur laikyti… bet labai didelio tai ir nenoriu… Svarbu butu protingas…
Rimtas variantas
Gudras tu,o as nezinau ar da ka be akvariumo apturesiu…
Kame gi cia gudrumas ? Maciau tavo dienorasti, is nuotrauku supratau kad sunkiai isgyveai netekti. bet… toks yra gyvenimas, jei atsiriboti nuo visko siekiant saves neskaudinti tai gyvenimas pataps kazkoks neidomus ir bespalvis. Mano nuomone reikia is gyvenimo imti viska ka jis duoda, reikia buti stipriam ir kiekvienoje situacijoje rasti ir atrasti tik pliusus
nu, aš dar negaliu apie tai galvot… dar per anksti…