“narys” DIRBA:D
“narys” po 24h nemigos tad prie estetines isvaizdos prasom nesikabineti Vat isigijau tumio anksciau demonstruota klava… labai abejojau jos naudingumu bet pripazistu kad tikrai smagus dalykas ir patirtis su ja narsant neta
Foto daryra su N73
dar jus cia tokiu pridekit, as tuoj susigundyziu savo PPC tokia isitaisyt
PPc galetum pigesne isigyt Yra kazkokia cygnet klava irgi analogiska sitai … bet kainuoja ant 30 - 40 eu maziau sita man atsiejo 130 nebuciau pirkes as jos bet kad tikrai labai daug laiko ant wap praleidziu… ypac darbo metu D tai pamaniau kad pravers.
OT: o tai taip dabar airijoje šalta? Man tėvas sakė kad londone ir ne kas
vidutiniskai 12-22 silumos Nesuprasi cia su ju orais
škotas >>> lietuvoj maciau tik viena, berods BT, kuri kainavo 500 lietuvisko pinigo, man pasirode brangu… jei gauciau ant LT zemes bent uz 300 manau pasiimciau. dar gerai komplekte pele butu bet cia svajuko drambliones
abejoju ar pelė išvis gali būti prie telefo pakolka
tumis minejo kad is lt pirko analogiska uz 300lt O peles tikrai ten nereikia nes tas “peles” kursorius pats eina automatiskai prie kiekvienos nuorodos tai belieka tik enter spaust
o tai Škotas, koks ten patogumas nete? Tipo adresą renkant? Ai, nors bitės forume, tai jo - pliusas
nereikejo savo veido rodyti , dabar ZHEE suras tave ir …
Toli jam iki manes dar Seduction, 3.5g si ta duoda normalu web tinklapi, kad ir ta pacia biteplius atidaro per 2-5 sekundes i ekrana telpa vis ta vidurine dalis(komentaru) tad kazkaip nera labai jau varginantis dalykas narsymas nete Aisku su pc nesulyginsi, bet vis geriau nei nieko
as kalbu apie WM o ne Symbian WM pele neblogai butu, kadangi esu isbandes programele, kuri kompo klava ir pele privercia veikti delninuke patiko tik truputi stabdo, nes reikalas vyksta per BT. noretusi normalios BT peles ir klavos kad nereiktu dar ir kompo tampytis peles poreikis PPC atsiranda todel, kad Symbiana gali valdyti tik su klava, o vat del WM ipatumu vien tik su klava nera jau toks didelis malonumas naudotis…
as is mobili linija toki pasemiau uz 300lt virs. Nesigailiu. Labai patogu.