Napoleonas

Napoleonas

nemėgstu napoleono Veee Blogai

duok kąsniuką Drovus

Niam niam

atrodo labai skaniai Gerai Niam niam Taip

mmm Niam niam

Aš ir nemėgstu…

nelabai jis man i Napoleona panasus. Napoleonas - sluoksniuotas pusgaminis, o cia, man atrodo, visai ne is tos operos

Vivi, nezinau, ka tu tuo norejai pasakyti sakydama, kad Napoleonas - sluoksniuotas pusgaminis Pavargęs Sis tortas yra tikru tikriausias Napoleonas, is namuose gamintos teslos, o ne is parduotuveje nupirkto sloksniuoto pusgaminio, perteptas sviestiniu, citrininiu kremu. Zinoma, torto blynai siek tiek storoki gavosi, o ir papuostas nenapoleoniskai, bet skoniu tikrai vargu ar kuo skyresi nuo, man zinomo, Napoleono.

te$los lak$tu konsistencija perdem itartinai nenapoleoni$ka.

Napoleonas Myliu Myliuvisi tie is parduotuves tai neskanus…nes ir tas pertepimas buna ne toks… tik kremas kaip supratau ne pagamintas ,nes man tie citrininiai Neo naminis, Gerai Valio Laimingas

ziauriai megstu napoleona… Niam niam

vienas skaniausiu tortu, aisku jei moki pagamint kaip reikiant Girtas

ne nu jomajo… kas ant napoleono krauna uogas??? ka???

Dievinu napoleona Niam niam Tik va, ir man jis nelabai napoleoniskas atrodo Nekaltas Turiu prisipazinti, kad su lakstais namuose as turiu problemu, todel visada prasau pagalbos, kas geriau nusimano, kaip juos kepti Cha cha O kas del pertepimo…Citrinos net “uzuominu” pas mane nebuna Ne

vat vat, ne man vienai tie lakstai itarima kelia Cha cha man jie labiau i trapios teslos lakstus uznesa. Gal perdaug sutrini sviesta su miltais, nes turetu but labiau pusletas O tesla as ir pati darau, o ne parduotuveje perku Liežuvis

Širdis

noriu Užsispyręs

Ar,tai tikras Napaleonas galima sprest tik paragavus,o lakstai,tai tikrai kazkokie itartini Cha cha

Niam niam Niam niam