Naktinis miestas

Naktinis miestas

Peržengiau 40k Gerai Tikiuosi greit tsidarys maxima.

Gerai kaip norėčiau turėti laiko prie jo prisėsti UžsispyręsPer paskutines 3 savaites, žaidžiau kokią 1val max. Nusipirkau Fifa 16 ir sulošiau 7 varžybas online, 6W 1L Cha cha

Reikia laiko šitam. Prisėdi ir 2val praeina net nepastebi Cha cha

Pas mane jau 48 000. Šypsena Didžiausia bėda, kurią sunkiausia spręsti - kamščiai…

tai visada and “faster” varyk, laikas labai greit bega, as visada taip darau. Kamsciai sutvarkomi, tik reikia negaileti reikalui esant esamus pastatus griauti. Dar nepradejo po puse miesto ant karto mirinet? Šypsena

Kamščiai pas mane dabar tik industrinėj zonoj, bet nėra kažkokie kosminiai. Pastačiau cargo train, tai visos fūros ir traktoriai į ten važiuoja. Stengiuos nekreipt dėmesio į kamščius Cha cha Pastačiau antrą dar toliau nuo miesto ir šalia norėjau naftos zoną daryt, bet nieks ten nesistato. Čia todėl, kad labai toli? Cha chaDar commercial zona rašo, imrove services to level up ar kažkas tokio, tai nesuprantu ką turi galvoj, eismą, tiesiog miesto servisus ar, kad krovinius patogu atvežt būtų. Bet šiaip Gerai Cha cha

Aj o dėl death wave tai buvo jau, bet ten dar berods ~10k gyventojų buvo, tai mirė tiesiog visi tie kur n uo pradžių buvo, o vėliau jau nebebūna.

buna buna su tomis mirtimis, kol subalansuosi miesta. Ta nafta tai greit baigiasi, turi pramoneje pazymeti, kad ta zona naftine ir tuomet persistato pastatai. ant 40 K jau cargo train? ar ne per anksti? pas mane pramonineje isvis kamsciu ner. Anksciau komercijoje buvo, bet dabar kvartalais pradejau kergti namus + komercija… bet vistiek kamstuku pasidaro kai i/is darbo visi rieda. Tai kasineji po to visokius nuvaziavimus, pervaziavimus ir t.t.

Tai pažymėjęs aš, bet nelabai statosi. Nors va dabar jau biški pradeda. Dėl mirčių, tai jau seniai buvo bėdų, matyt susibalansavo jau. Nu pas mane kamščiuose stovi po kokia 30 auto, bet neskaitau, kad čia blogai Cha chaCargo train turiu 3 terminalus. Greit ir uostą statysiu, po to oro uostą reiks. Dar bandžiau su viešuoju trnsportu pasižaist, tai per savaitč ~1300 žmonių naudjasi autikais ir ~2500 metro, nežinau ar čia normaliai, bet man atrodo mažokai.

autobusai tai nelabai suprantu kam reikalingi, jie dar dauguay gatves uzkemsa. Metro tai turiu. Su tais traukiniu terminalais kazkur skaiciau, kad jie irgi pradeda uzsikimsinet ir sudz gaunas. Taigi atsidarai transporto situacija ir matai ant kiek ir kur pas tave raudona. Kad stovi eile, gal ir px, bet tuomet gaisrine, siuksline ar lavonine nespeja atvaziuot - tuomet blogai

Tai matau bet kas iš to. Vienintelis sprendimas industrinę zoną mažint. Jie ten pralaukia 2 šviesoforo signalus kamštyję, tai palyginus su realiu gyvenimu niekis Cha chaBeje screenshote šota nesąmonė buvo pastatyta, kai pro čia visi važiuodavo, dabar pakeitus miestą biški viskas persikėlė kitur, kur jau nebesugalvoju ką padaryt, nes geležinkelis+metro+tie apvažiavimai visokie tiek aukštai tiek po žeme, jau nebėra vietos kur ką daryt Cha cha Bet ta zona nebesipės, tai gal gerai bus. Beje pastebėjau, kad trūksta darbotojų fermose ir oil industry, o ofisai klesti. Tuoj turbūt visai išnyks tos zonos Cha cha

tu gal kaip normalu miesta daugiau statai, o as labiau kvartalais salyginai nedideliais ir tuomet greitkeliu jungiu. Tiesa, vienpusis eismas labai gerai suvaldo kamscius gal ka iziuresi dropbox.com/s/nbp86uj5n3sbcje/Screenshot%202015-10-08 %2015 .54.49.png?dl=0