naktinis Las Vegas
sakes vaizdalis tai geras
foto daryta 300m aukstyje nuo “Stratosphere” boksto. Boksto virsuj irengtas nedidelis atrakcionu parkas… stratospherehotel.com/las_vegas_stratosphere_ride.html
noriu ten
blemba nrealu noriu i amerika
kaip tik buvau savaitgali ant stratoshpere. Big Shot - nepakartojamas funas.
man tai ***** tas las vegas, nepatiko, vien seniai losiantys aparatais ir psio
Big Shot-nerealus. Ejom 8 kart ant jo. Norejom eit dar bet darbo laikas baigesi Siaip Las Vege manau galima ir linxmesniu activiciu susirast nei i senius stebet
ir as ten buvau geriau net svyturio ekstros radau pirkt
Drakonevicius - gaila, kad teko tik nemalonus ispudziai. Vegas turi visko. VISKO. Ir seniu, ir jaunimo, ir turistu su fotikais, ir turistais su pinigais, ir svankumu, ir nesvankumu… Nepakartojamas miestas.
geras…
ir as noriu pamatyt tai savo akimis
nu man asmeniskai san franciskas n kartu geresnis, las vegas tai grynai reikalui miests pastatyts, na zodziu kiekvienam sava, siaip aplankyt paziuret tai reik visgi garsusis Las Vegas
San Franciskas man irgi patiko, labai grazus miestas ypac gyvenamieji rajonai ant ganetinai staciu kalvu sustatyti… Siaip Vegas is SanFr labai skirtingi miestai. Abiejuose yra i ka paveizoti, tik man labai bloga ispudi paliko SanFr centras, ten milijonai benamiu valkatu sukiojasi, tikrai nelabai jauku vaikscioti… O Las Vege visur grazu svaru ir benamiu nematyt, tikriausiai miestgo valdzia gerai su jais tvarkosi kad turistu nebaidytu…
vaizdelis