na liaudis ka manot apie 24 metu vaikino draugyste su 36 m, moterim?

na liaudis ka manot apie 24 metu vaikino draugyste su 36 m, moterim?

kokia jusu nuomone jei ji ne tiek l.geros isores kiek nepaprastai idomus geras jautrus ir t.t zmogus.Ka manot ar pritariat draugu nuomonei kad kam ta pensininke?

manau kad ziauru Veee…pedofile Nekaltas

Kas cia tokia viskas cool, kiekvienam savo. Eigu zmonem gerai nematau problemu Gerai Gerai GeraiLai gyvena ir daugynasi… Labas

kad tik jiem gerai… Nekaltas

as su kaimyne pensininke irgi draugauju !!! duris atidarau, krepsi padedu panesti, krana sutaisiau Cha cha labai jau ji sauni pasnekove ir geras zmogus Taip kas gi cia tame blogo Apakęs

niuz jeigu neatrodot kaip motina su sunum ir randat bendru interesu, tai viskas ok, kokios problemos… Nekaltas? P.s. nelabai suprantu tavo klausimo prasme, jeigu tau su ja is tiesu gera, tai kam klausi kitu ( kurie nepazista nei taves nei jos) nuomones…?

Nepritariu.

Duok Dieve jums meiles,sveikatos ir visa kito Taip tu ziurek kaip tau geriau…

da duok dieve jimes laimes yra tokiu 35metu moteru kad ne kiekviena 20tine ja nurungtu savi priezura ir pinigai valdo cia visi pkraupe o kas cia baisaus o panos 17 su 35 storu turtingu pirdila normalu ??? ypac kai jas dauzo stumdo kaip tashes pinigu duoda ir eina vel isiviepusi blondinuke FU o jau baxuras tai blogai ?? kai su turtinag prisiziurejuse moterimi?

tik del dulkinimosi ji Vyras pasieme,o jis del bapkiu. Pavargęs

tegul pi.sasi- negi jums gaila!? Cha cha

wiskas narmaliai

Jei tau tik tai tinka, tai sekmes bendrame gyvenime!

pazistu viena porele kur moteriskei 38 metai(nasle) o vaikinui 21 ir tamposi kartu jau pora metu.Gyvenime visaip buna,nera ko cia smerkti ir stebetis.

Niu ir saunu Taip Jeigu jiems gerai kartu, tai koks skirtumas, kiek metu juos skiria? Na koks kitu reikalas?