Na ka suvaikejau
padarei antros dienos paskutine uzduoti? ten kur reik sypsotis ir nusifotkint su juo blem nesigauna
turiu pasakyti tikrai idomu. Aisku suaugusiam nelabai cia aktualu, bet tie kas turi vaiku virs 5 metuku, tiems sitas zaidimas pats tas svarbu yra tureti gerai apsviesta kambari, metra ant metro su puses laisvos vietos(grindys/kilimas) kad tas bezdzionius lakstyt galetu. siektiek vietos sau, kad galetum visus judesius atlikti. kai kambarys gerai apsviestas, tada tas bezdzionius reaguoja i viska, atbega kate, su kate pradeda zaist ir i ja reaguot. zinoma kate nesupranta kas vyksta ir toliau guli savo vietoje. Siaip pora kartu kate griebe uz ranku mano kai as ten isijuoses mosikavau rankom atlikinedamas tam tikras uzduotis Pas amne kambarys toks tamsokas, tai su judesiu atpazinimu sunkokai buvo. beto, pas mane sienos sviesios tai rankos nesviesiame kambaryje biski liejasi tam gyvunui, tad ne viska pastebi. beje, psn store family zaidimu skiltyje uzpasinau visai nemazai panasiu interaktyviu zaidimuku, ir jie nebrangus yra ir akvariumas virtualus ir siaip visokiu zaidimu. aisku iki MS natal dar toli, bet kas ne px P.S. savo baiboko nerodysiu, nes bedazydamas jam plaukus, biski sudirbau spalva, nekaip atrodo, ir pasirodo kai nudazai kaili, jo pakeisti nebegalima. ziesim gal po keliu dienu nusideves tos spalvos
goni, ne.nes ir teip valanda jau prasimosikavau nugara paskaudo o kiek uztrukau kiausini besildydamas pasirodo tas sildytuvas per toli buvo beje, susikurti galima 4 skirtingus bezdzionius
iki natal dar toli… Kad tas pats natal dar oi kaip toli Tas isreklamintas filmukas su vaiku palaikanciu dialoga ir atliekanciu veiksmus buvo nuo a iki z surezisuotas
skotai, taip natal dar toli, ir manau, kad MS ji demonstruoja tik tam, kad parodyti kokie jie kruti. mano asmenine nuomone yra ta, kad natal dar nepasirodys ilgai ilgai. nors tai ka matem demo, surezisuota ar ne, visgi atrodo ispudingai. tik faktas tas, kad sony prie to pacio tikslo eina palaipsniui. su eyepet isleidimu tai manau pirmasis zingsnis. tad mes bent jau dabar turime kazka idomaus.
Fable 3 turi būt su Natal palaikymu, tai čia geriausiu atveju po pusantru, dviejų metų.
muziqas, nu nieko ten ispudingo, nes surezisuota. Tai reiskia, kad ka ta merga darytu ar nedarytu tas filmukas su tuo kalbanciu ir veikianciu vaiku butu sukesis toliau kaip koks filmukas Vnz paziuresim kaip bus realybej, o ne ju fantazijose.
Skotai, ai tu tai turejai omeny. aisku
nu ok, tai paaiskinkit man nesuprantaciam - cia ekrane tas gyvunelis yra, ar projekcija kazkokia? ir kokiu ten principu reikia su juo ka daryti?tipo jis reaguoja i tavo veiksmus kai tu rodai juos pries kamera?
pastatai kamera ant teliko staliuko, ir atsisedi ant zemes pries telika. per telika matai grindis ir savo kojas ir rankas bei eyepet’a. eyepet’as reaguoja daugeli tavo judesiu ir garsu bet tu ji matai tik per telika