n95 portreto rezimas
Cia kaip priespastatymas Crazy_papa foto Beje buvo lietinga diena. Pasirinktas paprastas automatinis prtreto rezimas.
Na taip, tokia nuotrauka ir turi pavykti. Bet as, manau ir tu turim pavyzdziu, kai tokios nuotraukos del neaiskiu priezasciu nepavyksta . O kaip tada ?
net ir su neblogu fotiku buna nepavykusiu fotkiu nesureiksminu as to dalyko. Telefono fotikas koks jis bebutu labiau skirtas pasizaidimams ir ekstra atvejams o normalioms fotkems kelionese ar kur kitur tai tik normalus fotikas
Taip. As irgi nesureiksminu, bet labai nedaug fotiku yra vyke. LABAI nedaug. (apie muilines) Mano FujiFilm FinePix F31fd skaitomas kaip ir vienas is geresniu, bet man neuztenka. Panasu kad veidrodinio reikia, bet pinigu neturiu Kadangi OT tai sutalpinu i viena komentara: Gailiuosi kad ne Sony W90 pirkau. Masciau tarp keleto is Sony T serijos, Sony W serijos, Canon 850IS ir Fuji F31fd. Fuji F31fd nusipirkau. Sony zymiai grazesnes nuotraukos del geresniu atspalviu ir kontrastu . Del veidrodiniu kainos ivairios. Imant pigesni varianta be priedu tai 2500LT su objektyvu bet kaina padides uz priedus ir keleta papildomu objektyvu. Gal 3000-3500Lt gausis. Tiesa, skaitmeniniai veidrodiniai pastebejau zenkliai atpigo, nes kai F31fd pirkau tai buciau virs 4000Lt uz paprastesni veidrodini varianta paklojes
pas mane sony dsc-w90 ir man jo pilnai uztenka o kas tie veidrodiniai? kokia ju kaina?
veidrodiniai kur paparaciai turi, kaina keli kg. litų
o tai ju foto kokybe nereali? kaina nesvarbi jei foto afigienos gaunasi beto ar reikia sugebejimu ypatingu juo naudojantis?
Galimybes nerealios O fotokokybe priklauso nuo to kaip tas galimybes isnaudoji Tokiu nelabai su muiline padarysi:images.bite.lt/banga/files/club/4122ce9eb7c39.jpgimages.bite.lt/banga/files/club/200604/442efda336a61.jpg[biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/491.467016.448…-=(757 378475](http://www.biteplius.lt/lt/2club.club_f_reviews/491.467016.448…-=(757378475)images.bite.lt/banga/files/club/200708/46b255fe49668.jpgKaip tycia kelios dingo kurias norejau ismokt pats padaryti (Foto klube nuotraukos trinamos tam tikrais periodais)
bet cia tokioms foto jau reik sugebejimu? cia juk jau ne automatika, reik paciam fokusuot?
Veidrodinis turi keleta privalumu, tai pvz: nuo 5kadru/s iki 30s islaikymo, kur gali zaiba pagaut nakti… Ir kokybe skiriasi kaip juoda nuo balto… Automatiniu rezimu taip pat galima dirbti, taciau turint nors kiek supratimo galima ji susireguliuoti iki l.l.l.geru fotkiu ir be klaidu fotkinti… Jei dar gali leisti sau objektyva ne kitini isigyt tai isviso paparaciu gali pasidaryt… Na man N95 tai apie 25 proc fotkiu isplaukia, bet kurios neisplaukia tai idealiai atrodo kaip telefui…