N. Valuev
Apgynė šmikis titulą. Aš už Holyfield’ą ėjau ir kažkur puse mačo mačiau, tai kiek iš kiek mačiau, tai man rodos Holyfield’as buvo vertas pergalės.
Isivazduoju Valuevo galva sunku atidauzyti
Bet tai nesuprantu - valujevas tipo zveris, o lygiai su “senuku” tik sukovojo
Jis geras vien dėlto, kad prie jo sunku prieit aukštas ir dar kai rankas ištiesia, tai išvis. O daugiau tai gan primityviai daužos, visai nejuda stovi vietoj, o Holyfield’as judriai iš visų jį pusių jį atbaladojo ir vistiek pergalės nedavė…
as tai nusivyliau, vakar LIVE ziurejau, 8 raundus tai Holis dauze ta bezdzione, paskum tas pradejo biski duot grazos, net neabejojau kas laimes, o cia teisejai pyst pyst ir sudeliojo viska i savo vietas viskas ivyko taip, kaip rase pries pusmeti tik paskelbus kova - Holis gauna saibu ir pataiso savo finansine padeti, rusas lieka nenugalimas…
Jo man ir taip pasirodė, kad čia be ruselių pagalbos neapseita.
ai, visvien arena rusa nusvilpe, visi mate kas ten vyko tik nesupratau vieno: zinoma nelabai domiuosi boksu (bet garsiausiu kovu jau stengiuos nepraleist), bet kas ten dar veliau po ju kalesi? negi sitie du monstrai ne pagrindine vakaro kova buvo?
To desiniojo veidas ,filme matytas
“kamenaja bashka” neblogas filmas
Nemėgstu tokių boksininkų, kaip valuevas. Boksuojasi ir pelno pergales daugiau padedant nepagailėjus gamtai ūgio bei svorio. Talento boksininko jame nematau. Primityvūs smūgiai. O va Holy’s, kad ir senukas, boksuojasi kaip pavyzdinis boksininkas, kombinacijos, judesiai…uch