N. Sevcenko metodas/ degtine + aliejus

N. Sevcenko metodas/ degtine + aliejus

pas tą, kuriam sterolių perteklius,dažniausiai padidėjęs kraujo spaudimas dėl per daug uždarų ląstelių membranų,ląstelėse elektrolitų perteklius , žmogus dūsta, dažnai kvėpuoja, jo šlapimas blyškios spalvos,pH paros vidurkis daugiau nei 6,2, tankis mažas, šlapinasi dažnai. Kalio kiekis kraujyje daugiau nei 3,8.
Pas tą, kuriam trūkumas spaudimas žemas, galūnės šąla, šaltos, šlapimas ryškios spalvos, putojantis, didelio tankio ir rūgštiniu(paros vidurkis mažiau nei 6.2) šlapinasi retai 3-4 k/d.Kvėpavimas retesnis nei normaliai. Kalio kiekis kraujyje mažiau nei 3,8.

tačiau atskirai paimtas vienas rodiklis dar nieko neparodo. Parodo jų visuma.

Gali but Nežinau o kokiais tyrimais pamatyt ta pertekliu, nepritekliu? NekaltasCha cha

pas dieduką buvo sterolių perteklius, todėl anam mačino.

ne placebas. Saulėgrąžų aliejuje didžioji dalis riebalų yra polinesočiosios riebiosios rūgštys, kurių kaip tik ir reikia tam tikrais vėžio atvejais. Lygiai taip pat, polinesočiosiom r.r. veikia Budwig protokole.
http://www.15min.lt/ji24/straipsnis/savijauta/johannos-budwig-antivezi
ne-dieta-555-431196

Iš lipidų metabolizmo taško žiūrint ir šiek tiek supaprastinant, galima sakyti, kad iš viso yra tik dvi fundamentalios biologiškai aktyvių lipidų klasės – steroliai ir riebiosios rūgštys. Kiekviena ši lipidų klasė vaidina svarbų vaidmenį tiek oksidacinėje energijos gamyboje, tiek selektyviame ląstelių membranų pralaidume.

1)Pacientas su sumažėjusiu deguonies utilizavimu charakterizuojamas riebiųjų rūgščių aktyvumo trūkumu ir sterolių pertekliumi. Toks lipidų disbalansas paveikia oksidacinę energijos gamybą taip, kad ši tampa anaerobinė (be deguonies). Vietoj to pasireiškia visiška priklausomybė nuo fermentinių procesų (anaerobinės glikolizės) – pacientui pastoviai trūksta energijos gyvenimui.

2)Pacientas su padidintu deguonies utilizavimu, atvirkščiai, charakterizuojamas riebiųjų rūgščių aktyvumo pertekliumi ir sterolių trūkumu. Toks lipidų disbalansas sukelia nekontroliuojamą oksidaciją, tai yra žalingas laisvųjų radikalų reakcijas ir peroksidų susidarymą. Nors toks pacientas ir gamina energiją, dalyvaujant deguoniui, tačiau ji yra tokios formos, kad jos organizmas negali panaudoti. ADF ardo audinius, inhibuoja katalitinius procesus, greitina audinių senėjimą ir degeneraciją.

todėl tie saulėgrąžų ar sėmenų aliejai padės pacientui nr1(su sterolių perteklium) ir nuvarys į kapus nr2(nes pas jį ir taip tų r.r.) per daug, jam būtini gyvuliniai cholesteroliniai riebalai.

todėl prieš siūlydami vėžininkui šituos aliejus, turit išsiaiškinti padėtį. Labas