My makeup may be flaking
But my smile still stays on… Queen, 1991
aj kazkaip nzn, draugelis jusu buvo?, zvaigzde jis buvo tada kai 90 proc forumo dalyviu i kelnias shikdavo…
Sniechkus, ir kas?
Sniechkus
kas kas 1 tema naujienose, viena forume, dabar dar 10 foto idekim su mj, paverket dienele ir uzteks, o dabar berikalingas perlavimas gelytes bedeliojant. kada paskutini karta cia jecsono foto isvis buvo ideta?
sniechkuz
Sutinku, žmogus mirė gaila, bet nereikia persistengt su kažkokiu dirbtiniu gailesčiu. Geriausia kai delfyje buvo įdėta naujiena apie Maikio sugrįžimą į sceną, tai buvo kraupu skaityt komentarus, nes nebuvo nei vieno be žodžio ped******, o kai žmogus numirė tai sugalvojo visi paverkt beje, dabar turbūt kokį pusmetį visame pasaulyje Maikio albumai bus chartų viršūnėse. Nesuprantamas man toks žmonių poelgis… Žmogų reikia mylėti ir džiaugtis juo kol gyvas.
jeigu zmogus gyvas 90 metu pvz, tai negali dziaugtis 90 metu be pertrauku, nes atsibosta. visi Maikiu dziaugesi 1982ais metais, po to jis kuo toliau tuo prasciau vis atrodyt pradejo ir visiems kuo toliau tuo labiau nusibodo, tai ir nesidziauge zmones toki balta be nosies keistuoli matydami. man tai visiskai logiska ir suprantama. o dabar tai jau paskutine proga jo kuryba ir nueitu gyvenimo keliu pasidziaugti ir prisiminti. daugiau tokiu progu nebus niekada (zinoma jeigu jis neprisikels, ar dar karta nenumirs). todel as tai pvz vertinu sia proga paskutini karta prisiminti si viena didziausiu muzikos show talentu. Snd per MTV visa diena rodo vien jo klipus, man tai buvo nuostabi galimybe prisiminti ir is naujo atrasti kai kuriuos jo genialius klipus. taip pat vakar per CNN suzinoti daug jo gyvenimo faktu, ir is naujo ivertinti si talenta kaip dar niekad nebuvau ivertines, nes tiesiog nezinojau tiek daug apie ji kiek dabar suzinojau.
beje as ji vertinu tikrai ne uz tai koks jis buvo pries mirti, ir aplamai koks buvo nuo 21 amziaus pradzios. o labiau tai koks jis buvo 80`s laikotarpiu. dabar yra proga prisiminti butent tai. ar zmones turetu staiga vien jo 50mecio proga nutarti visi staiga prisiminti koks jis buvo 1982aisiais ir pradeti ji netiketai garbinti 2009tais jei nebutu mires? taip nebuna.
nu buvo buvo, numire, pagarba pareiskem ir gal nebefludinam? ir nereikia pist proto atsiprasant kad buvot jo belekokie fanai nes kai jis buvo savo sloves virsuneje jus dar net nesuvoket kas jis…
Ištrinkit šita foto ir palikit prieš tai esama. Gerbiu jį už tai, ką tada jis darė ir kaip atrodė, o ne kas dabar iš jo liko Aš jo mirtį kaip daininko skaitau '90s kai baigėsi jo didžioji kūryba, o iki šiol buvo pasiklydusio žmogaus gyvenime spektaklis…
i love him
i love him too