MVP

MVP

Kazkodel nemegstu odiniu striukiu, jos man beveik visos paprasciausiai negrazios, primena 1995 turginius laikus kai kas antro svajone buvo odine striuke is bazes Cha cha

Jei striukė gero modelio, gerai pasiūta ir iš arklio odos, tai man netgi labai Gerai Pvz:aeroleatherclothing.com/photos/8754dc3cec508b0a_Highwa yman_ Pascal%20Laser_4.jpg

Yra feru, nebloga is tavo nuorodos. Bet sakyciau 95%, kurias pamatau man nelabai ir tik 5%, kurios patinka. Nors cia kazkiek ir subjektyvumo yra, kadangi apskritai nemegstu odiniu rubu.

košmaras ta bordinė… jau man šita juoda daug normaliau atrodo

Siaip klasikine odine striuke,t.y. i kuri visos kitos striukes lygiuojasi yra bomber jacket,WWII laiku jankiu bombonesiu pilotu odines striukes na ivaizdi visi mazdaug turite: juosmens ilgio,kailine apykakle pastatoma esant reikalui ir dirzas striukes apacioj.Tokios JAVuose jau visiems danti atsipino ir detis jas na kaip LT uzsimauti Romo Kalantos laiku kelnes.Tokias striukes nesioja arba negrai,arba imigrantai is LT ir Rusijos po pirmo atlyginimo perka JuokiasiKainuoja jos nuo 30 iki 200 dol.Nelygu kur pirksi. JAV nerekomenduoju ju deveti.Jas nesioja socialinis dugnas ir jeigu nenorite sau gedos padaryti … Vienzo jeigu jus ne karo aviacijos lakunos jums progos jas deveti JAV tikrai neatsiras. Kodel jos tokios populiarios post tarybineje erdveje? Istorija siekia WWI.Karo metu Rusijos karine vadovybe uzsake odines striukes jaunesniesiems karininkams (porucikams ,kapitonams).Isdalinti ju nespejo ,ivyko Spalio perversmas ir daug tu striukiu pateko naujajai valdziai.Stai nuo cia ir prasidejo to drabuzio triumfas TSRS.Labai greitai naujoji valdzia padare sita drabuzi neoficialiu atributu.Turbut filmuose matete cekisto ivaizdi - odine striuke ir mauzeris( dazniau Nagano revolveris).Beje,jeigu manote ,kad kiekvienas zasinas ta drabuzi galejo uzsimauti - klystate.Striukytes buvo sunumeruotos(visos skirtops kariuomenei tam tikro pasiuvimo,kuris skyresi nuo JAV bomber jacket.Toji dar nebuvo sumodeliuota.Su sagomis ir skvernai denge slaunis).Teise nesioti odine striuke turejo tik represiniu strukturu karininkai ir partiniai darbuotuojai.Nesu tikras nuo kokio lygio bet maziausias rangas partijos rajono komiteto sekretorius (ne padejejas). Veliau tos striukes isejo i nebuti,matyt sovietai odai rado geresni panaudojima negu butu valdzios atributu.Po Stalino mirties odine striuke galejo uzsideti ir eilinis zmogeliukas tik beda ,kad tu striukiu kaip ir nebuvo.Jei pasirodydavo,tai nepaisant menesinio atlyginimo dydzio kainos eidavo svilpdamos. Oda beje gera budavo,ne kokia ozkine.

nusiskandink.

as tai tokia paimciau:ameblo.jp/riverdot/image-11056765010-11565336030.htmltik gaila kad 1,600 euru kainuoja Laimingas

g.diena.lt/00/84/845311.jpg Apkabinimas

Pest Gerai

Pest ,striukyte ne tai pasyviem homosexualistams,ne tai aktuyviems pedofilams skirta.Ir spa;va ,ir stilius.sportsmansguide.com/net/cb/vintage-cowhide-bomber-jack et-br own.aspx?a=767912Va kazkas padoresnio,kas negeda butu uzsimauti.Idejau ruda,detales geriau matosi.Juoda aisku geriau,plius reiktu prisegamos kailines apykakles. Aisku,negeda uzsimauti vietoje ir laiku.Tai ner uiniversalus drabuzis.

na cia tavo nuotraukoj klasikine odine striuke, apie kuria kiek anksciau labai blogai pats rasei. gerb. eksperte, o kaip sita:darklandsberlin.com/wordpress/wp-content/uploads/PB029990.JPG

Sadomazo ta paskutinė Cha cha

Gerb kollega Pest,mano beapeliacinis tonas tereiskia nuosirduma,bet ne neklystamuma ir oponento argumentu apriorini atmetima. Deja jusu nuoruodos neatsidaro,jeigu jos panasu paveiksliukai tai geriau duokite puslapio kur jie yra linka. Beje,pati saita perziurejau…jus turbut jacket skyreli rodete… jeigu ten buvusias odines striukes ,tai…dabar as suprantu esesininkus issaudziusius Rhemo “berniukus” otelio Ritz rusyje(1934m).Jie turbut buvo tom striukytemis apsirenge JuokiasiTen dar vatinukai a la russe buvo beje…

darklandsberlin.com/site/brands/carol-christian-poell/carol-chr istian-poell-fencing-jacket4k euru Liūdnas

Jie cia tiek moka ,kad uzsidetum ju “drabuzius”? JuokiasiJei rimtai ,tai drabuzis high tech,pasiuti ir sukirpti toki duoda meistrui kuris daugiau uz musu “prapiesoriu” uzdirba. Bet mastykite blaiviai,as abejoju ar nors vienas is sio forumo lankytoju bus tokioj situacijoje ar dalyvaus apzvelgiamoje ateityj tokioj “tusofkej” kur tokie drabuziai deretu. O jeigu kaip aklai vistai grudas toks drabuzelis ir nukristu ant jusu peciu ,tai be atatinkamu kelniu,batu,aksesuaru (uz palyginama tai striukei kaina) atrodysite kaip klaunas.“Tusofke” jus niekins ir kalbes pro peti,o savi - saipysis ir tiek. Tad palikite tas striukes(turiu omenyj Pest saita) homosexualistams.Tegu puikuojasi savo “isskirtinumu”

Lattrai, man visai nieko ta pirma Pest striuke (antra tai Baisus Blogai), tai negi as esu linkes i gejizma? Liūdnas

as sutinku, kad galima belekiek pinigu isleisti drabuziams, bet vistiek atrodyti klaikiai (kaip kai kurios “zvaigzdes”). arba atvirksciai. o siaip reikia maziau kreipti demesi i kitus ir nesioti kas tau patinka/tinka. o jei kas nors saipysis, tada geriausia uzsivilkti sita maike:s3-ec.buzzfed.com/static/imagebuzz/terminal01/2010/12/30/16/hi- hater-bye-hater-29346-1293744113-1.jpg

New Era,as nesakau kad tu linkes i homosexualizma.Bet definetly esi suviliotas ju.Procese t.y. Sprendziu is to,kad tu jau peremei ju zargona (“gejai”.Normalus zmogai nesikeikdami sako “homosexualistai”,keikdamiesi … netersim kalbos.Visi zino).Ir tau patinka, jau patinka JU drabuziai. Odine triuke, kai tai funkcionalus daiktas - geras dalykas ir ji patinka normaliems zmogams.Geju drabuzis pirmoj eiej - odinis ziletas(ypac ant pliko kuno).Per nezinojima ta odini zileta ir as nusipirkau.Bet kai informavo - tai ne karto viesai neuzsidejau.Niujorke jei kalsi i slyva priekabiaujanciam homexualistui - saltai sesi i kalejima uz neadekvatu elgesi. O tos Pest striukes su aiskia homosexualia potekste.Nebutinai visi devintys jas iskrypeliai,bet definetly tai upper class arba auksinis jaunimas.O jiem vienos lyties sexas - for fun.Jie jas maunasi ir tusuojasi.Tos striukes ir turi siaura specializacija - butent tokiam tusui.Niekam kitam jos neskirtos.

Adminai,vejus kalbi.O zin ai kodel? O todel,kad tavo aprasytas tipazas(kuris mano pateikta striuke uzsimaut svajoja) ipirks nebent turkiska striuke “is gabaliuku”. - Mano parodyta striuke online JAV kainuoja 80-100 dol.Pardej -~200.Lietuvoj be 300 nepriplauksi.Vascie pakaraupes koki ten shlamsta ir kokiom auksinem kainom pardavineja. Tad prasovei biski.