MP3 grotuvėlis 512 MB
512 MB, groja vma, mp3, diktofonas įrašinėja su keletu filtrų ( galima įjungti VOX), displėjus, logo pasirinkimas, FM stereo radija ( kokybiška ir gera ) … juoda korpuso dalis - minkšta.
Čia parduodi, ar šeip reklamuoji?
o kiek kainuoja, nes kaina dabar labai svarbu
koks cia playerio modelis? Ir shiaip as nesuprantu kam tax wma reikalingas… jau geriau ogg idetu.
O kaip garso kokybe?
Tai wma kaip suprantu diktoonu kai įrašinėji?
hm nu pas mane 128mb yra viskas kaip ir ce tik be radijos ir neminkshtas dydis labai ir dizainas panasus, mokejau 260lt wasara
As toki pat buvau nusipirkes tik 1 GB, tai ta pacia diena sugedo - atsiemiau pinigus atgal - su antru egzemplioriu nerizikavau.
a as turiu “RIO nitrus” , 1,5GB jau MIN metai kaip naudoju, problemu nebuvo, li-ion batareika, daugiau info: digitalnetworksna.com/shop/_templates/item_main_Rio.asp?mod el=262
as tai MD grotuva turiu ir man gerai. nors ir didesnis, bet gali kelis md su savim turet ir kaip rekia persimest
didokas sitas… o MD tai xlamas…
proglamer >>> kokios talpos MD turi??? durniu_vadas_n1 >>> jei matei kaip tanko dydzio tai ka as zinau, mano tai maziukas beto yra nuotolinis valdymas gali i kuprine isimesti o tik valdyma isoreje pasilikti ir viskas… =]