As nesizeminu as jus zeminu seip lygiai kiek as bandau irodyt, tiek ir tu, ir kitos bandot savo tiesa irodyt
Zaivsi visi normalios orentacijos vyrai tokiu groziu Va ir tavo isprusimas apsireiskia puikei, kai nepazinodama sitos sexy pupytes - Godos,vadini ja kekse, kiti neprotinga, dar atsirado ir tokiu kur sako kad sotros kojos, ar klisa ji, buvo ir kam veidas baisokas, ar sukuosena (na 2 pastarieji tai cia mazdaug skonio reikalas) Del rasybos jau sakiau as berastis jei rimtai, tai tingiu rasyt lietuvisom raidem ir tirkint ar neiveliau klaideles, tikiuosinesat tokie neprotingi kad neprskaitytumet zodzio su kokia viena klaida seip jau diskusija daros monotoniska ir tenka rasyt ta pati per pati. Ta proga pasveikinsiu su 2008 ant nosies jau kabanciais, linkiu nebukit pavydzios kaip sakant jei negrazios esat kersikit gamtai kirskit miska, ar kaip ten sakoma geru metu
ai tiesa, i Quip komentara neatsakiau. As nesuvokiu kaip pana, su modelio kunu, gali buti BAISI?? Ar zinai kas yra baisus zmogus ar ne? cia jau nezuka neimanoma tokio zmogaus pavadint BAISIU
ar as sakiau kad ji baisi ? Nepamenu… gal tiesiog impulsyviai parasiau… pacituok ! nemanau kad ji baisi, taciau ne mano stiliaus panele… o be to prasovei su B.Pittu - as , kaip iki 18 klubo nare neziuriu i 44 metu vyriski. ir dar- kaip tu gali teikti kad as ( cituoju ) "tikrai baisi " jei ne karto nesu ikelus savo foto ? juokingas tu man. beje, as iki siol nesuprantu, kuo cia deta Goda ir Ogust seimos finansine padetis? (ziurek 3 komentara ) … Nors bendrai gali neatsakyti i siuos mano klausimus - vis tiek su tavim gincytis beprasmiska.
eijonai tikrai cia ne visu vyru etalonas, nesvaik! kitiem patinka tokios didziakrutes kaip riaubiskyte o ne tokia mazakrute kaip tavoji muza quip ir doviliuk sauniai cia paargumentavot is tikruju man ji dzin, esu mieste macius toookiu kad tikrai pasakysiu uzpavydziu mazumele o cia ka… nu dantys vietoj figura turi… tokia kaip dauguma tik ispuoseleta pinigeliu o as pasakysiu is savo puses… zinot but bebalsei dar dzin bet nemoket zodziu fonogramoj jau rodo zema lygi maisosi zodziai maisosi…po to nusprendzia nebesiparint ir tik sypsotis
kitus zemindamas,Jonai,parodai zema mentaliteto lygi.Ir skaitydamas turejai suprasti,kad neirodineja tau,o sako,kad skonio reikalas grozio samprata.Tau niekas neirodineja ,kad ji negrazuole ir neprotinguole,tu cia tik vienas taip draskaisi.Tau bando paaiskinti,bet tu niekaip negali isikirsti,ir ta pati kartoji,kokios mes negrazios,kokios neprotingos kokios kvailos,oi,ir kaip tu izeidineji,kas tavo seimoje?kazkokios problemos?
beabejo tu baisi, esu uztiktintas, tipo as ekstrasensas kaip pasislepus esi, taip rasai, tai tikrai grazi tu nesi;D ar gal pasirodysi jei manai kad labai grazi esi? atmaskiu gal nerasyk del tu Ogust finansu… na ji sake ‘nera smegenu uzuomazgu’ pas Goda. Kitiap tariant kaip zmogui esant durnam gali pavykt uzdirbt manau daugia unegu jos tevu finasai
As sakiau kad as korkodilas bet jei jus idetumet savo foto (Spanguole, TTriara, Quip) laisvai pasirodyciau ir as
eilini syk sakau… jus pirmos pradejot tiesiogiai varyt ant Godos proto, ne as. o kad baisios esat tai pasakiau, taip ir yra, tiesiog kad nesiajustumet grazesnes uz goda D ne ok viskas. seipmoi viskas gerai buvo, dabar neturiu seipmos, dirbu kitam Leituvos gale. i tokius pat komentarus tikrai nebeatsakinesiu
zinai jonai,as galiu pasakyt kad mano seses yra simta kartu uz ja grazesnes,ir isvis ,pasakyk kuo ji issiskiria is kitu panu?tu tikriausiai kaip kazkas cia sake esi kazkoks namiseda nebuves miesto centre ar klube ir nemates tikrai graziu panu!ir tikrai cia ne modelio figura jos,galiu pasakyt kad turiu dar geresne nei sitos tavo godos figura ir kas man?zinai kiekviena jei turetu pinigu galetu prisiaugint plaukus,eit kasdien i soliariuma,nusippirkt tona kosmetikos ir atrodyt dar graziau nei sita goda,bet zinai kaikurios yra protingos kad taip nedaro net turedamos pinigu nes nenori but standartines grazuoles ir kad tokie lochai kaip tu atsisede smaukytu pries ju nuotrauka!!ir gaila man taves tikrai kad esi toks lochelis,ir sakau tikrai tai zinodama,nes paskaicius komentarus tavo jau net durnam butu aisku…ir tiesiog galiu pasakyti,kad tavo intelektas ir seip bendravimo maniera kaip antroko…
Stai stai stai, kvailiausias ir juokingiausias komentaras is visu, Sypsena mano veide ech kvailas vaike, nelaimingas vaike ‘iki 18’ klubo nare, paizurejus tavo nuotraukas ir perskaicius sitas eilutes:
bei
Tikrai nuosirdziai sakau (rimtai) gaila man taves, naivus vaike … is kaimo esi (remiantis tavo dienorasciu): [biteplius.lt/lt/2content.content_view_diary_other/1757613.3 38634-=(1705875405](http://www.biteplius.lt/lt/2content.content_view_diary_other/1757613.338634-=(1705875405)nieko nesi maciusi tu, o as VIlniui sedziu visa gyvenima, taip kad, tu nieko nemacius, niekru nebuvus apart savo kaimo sokiu. Tokios sapaliones kad cia ne modelio figura, arba pas tave gersne fiura, mane vercia laikyt tave melage ir vos ne nepilnaprote images.bite.lt/banga/files/content/200711/475059659d1ae.jpgpaziurek i savo foto po taip durnai kalbek. idek savo foto i koki savo pamegta kluba ‘Iki 18’ ar t aip i kokias pazinciu portalus ir pamatysi kad busi isvadina baisykle Izeist nenorejau, bet kai taip ziauriai kalbi, meluoji (kas svarbaisuia kad tav ofoto dienorasciuos yra, jei dar nebutu ) tai kas belieka. sekmes taip naiviai mastyt, kad baidykle budama, lyginiesi su godom, modeliais ir laikai save grazesne, naivumas neispasakytas, sunkiai suvokiama man kaip taip parasei ta komentara. cia gal is pykcio, inpulsimumo tosk drasus komentaras turbut gal perskaityk dar karta koki brieda parasei. manau cia ir kitom skaitytojom ironija sukels tavo komentaras na bet aisku svarbaisuia kaip pats jauties, g erai kad tau gerai - tas svarbaisuia
man tikrai ironijos nesukele jos komentaras(manai neteisingai),beto normaliai jinai parase,matosi ,kad zmogus protingas ,kalbu apie ziede,beto tu pats ne ka vyresnis esi, …ai,geras,perskaiciau ka tik…,manai ,kad iskaimo tai nemate tavo Godos,o kai pamate pakraupo.
iJonai,taip,kai nebelieka ka sakyt,pradedi jau prikisinet ir dienorascius ir visa kita ane?visu pirma nepazysti tu manes.antra,ka keicia kad as esu is kaimo?tau ne lygis ar kaip?trecia,mano nuotrauku dienorasciuose nera.tavo pasisakymu geriau necituosiu ir dienorasciu nekisiu,nes ju nera,oi atsiprasau,yra vienas labai prasmingas yrasas man jau geriau but is kaimo ir zinot kas aplinkui dedasi,normaliai mastyt,nei but is miesto ir vapse,zinot tik kas yra goda ir kokia ji “grazi” ir tiesiog manau,kad juokingiausi komentarai tai yra tavo nezinau,gal tu niekur kitur negauni demesio,tai cia pasitenkini jo gaudamas,rodant savo durnuma…
siaubas. kas per mada kišt savo “dievaičius” visur kur galima. Jei jau taip dievini tą Godą, tai pasistatyk stabą jai ir garbink. ginčijas kaip dėl saldainio kokiam tai darželi. Goda graži, bet jos balsas juokyngas. bent man [;