Moteriskos kelnaites!
Kiekviena vyra vilioja stringai Nes juk jie taip isriskina merginos uzpakaliuka!!!
Bet ar Jus zinote, kad su tokiom kelnaitem vaikscioti nelabai patogu!!!
Bet ko mes merginos nepadarytumeme del Jusu ??? Ir ciki stringus uzsidetume ir dar daugiau
Sekasi mums vyrams kai tokios grazuoles stringus dedasi gerai, kad jus to neprasot nes mes irgi del jusu bet ka padarytume
Uzpakaliukas jega!!!
ojjj uzsiminei…turesim omeny jei ka
grazu, bet naudos mazai…
Kodel nepatogu? Man asmeniskai su stringais daug patogiau vaiksciot, nei su iprastom… Ypac vasara! O beto ir uzpakaliukas sexualiau atrodo-us teisus!
[quote] ojjj uzsiminei…turesim omeny jei ka
[/quote]
Niu Karrollina tu cia nejuokauk
Niu Karrollina tu cia nejuokauk
[/quote]
asmeniskai man daug patogiau arba su normaliais trusais rab abe ju… Man namalonus tas juasmas kai jos sulenda ne ten kur reikia!!!
[quote]Geriete85 rašė:
asmeniskai man daug patogiau arba su normaliais trusais rab abe ju… Man namalonus tas juasmas kai jos sulenda ne ten kur reikia!!!
[/quote]
Taigi nereikia tiek badauti, kad triusikus valgyti pradėtų…
siaip galit vaiksciot ir be nieko
hmmmm… nu nzn man tai atvirksciai stringai labai patogus nesioti, as kitokiu jau kaip ir nebeturiu…
Dėl manes merginos gali tų stringų ir neužsidėti. Aš ir taip matau tiek kiek man reikia
man irgis patogiau…
jo girdejau kad nepatogu kitiems patogu manau tai iprocio ir uzpakaliuko pasekmes paska subiniukas geras pritaikytas stringams tam ir patogu
o kam ne tam ne… man patinka grazaus rasto apatiniai nebutinai stringai ir as tu stringu nedievinu kaip kiti mirtingieji…
Oi oi oi
gheghe …
Geriete85 rašė:
Kiekviena vyra vilioja stringaiNes juk jie taip isriskina merginos uzpakaliuka!!!
Bet ar Jus zinote, kad su tokiom kelnaitem vaikscioti nelabai patogu!!!
Bet ko mes merginos nepadarytumeme del Jusu ??? Ir ciki stringus uzsidetume ir dar daugiau
o dar galima ir neuzsideti…
svarbu gerai atrodo