Aciu uz informacija, na ant savaitgalio rodo salcius, tai reikia tiketis ledas bus storas. o beja kurioje vietoje senvage, orentuojantis pagal minges km?
aukštyn
na aš planuoju savaitgalį važiuot voblos
O kiek mazdaug km aukstyn?
su kuo vaziuoji,blia noriu as i ja,bet nieks nevaro i varzybas visi lekia
Dar nezinau, organizuosiu liaudi…
O mane tai ir vėl pamiršot…
Blyn sakiau, kad varžybose dalyvausiu tik jei nebus kur daugiau nulškt. O man Mingė ir Kuršių marios šventos vietos…
ekipaže jau keturiese esam…penkiese nepatogu
jei nieks nepasikeis- tai ryt varysiu VLN GA leidimus pirkt
kest rašė:
RicoOriginalaz rašė:
na aš planuoju savaitgalį važiuot voblos
su kuo vaziuoji,blia noriu as i ja,bet nieks nevaro i varzybas visi lekia
Soceriui.
Minijos senvage einant nuo Minges apie 2km.gal kiek maziau po desinia ranka,bet as nepatarciau ten varyti nes zuvis as sneku apie kuoja ir eserius ten buna kai minijoi nesa iza o seip ten siuksliu rojus.Geriau sukiotis ant sroves vis ka surasi.
O seip jai atsalimas stebuklu manau tiketis nereikia.
RicoOriginalaz rašė:
ekipaže jau keturiese esam…penkiese nepatogujei nieks nepasikeis- tai ryt varysiu VLN GA leidimus pirkt
as i ekipaza neiprasau,as niekad nebuves ziema prie pajurio,tai veitu ir kur ta minija ,minge randas pardon tikrai nezinau,as galiu ir su savo grabeliu,dar juo lab skaiciau kad Vasylas prisijungtu
kest rašė:
RicoOriginalaz rašė:
ekipaže jau keturiese esam…penkiese nepatogujei nieks nepasikeis- tai ryt varysiu VLN GA leidimus pirkt
as i ekipaza neiprasau,as niekad nebuves ziema prie pajurio,tai veitu ir kur ta minija ,minge randas pardon tikrai nezinau,as galiu ir su savo grabeliu,dar juo lab skaiciau kad Vasylas prisijungtu
Aišku, kad varyčiau, bet gaila, kad man tik savaitgaliai laivi…
vašylas rašė:
kest rašė:
RicoOriginalaz rašė:
Pajamkit ir mani jei kada varysit
Runcis rašė:
vašylas rašė:
Pajamkit ir mani jei kada varysit
Vasylai tai savaitgali ir varytume
Runci liosiai galim paimt,negi nematai kad renkam razbainiku saika siam savaitgaliui
jei rimtai- planuojam važiuot iš penktadienio į šeštadienį
prie kauno galit ant sėst ir pirmyn arba susitikt prie Jakų žiedo arba pačiuose Kintuose.
Kintuose pasiimsit leidimus ir į vietą
tik reik nutart apie kelintą pajudėt…
saulė tekės 07:21 val. vadinasi vėliausiai prie ledo reik būt 7:00.
nuo Kintų iki ledo - 10 min.
Kintuose nežinia kaip bus - kiek žmonių ir kokiu greičiu rašys leidimus…aišku- galima ir nedavažiavus Kintų nusipirkt (aš planuoju VLN nusipirkt)
manyčiau bet kokiu atveju prie Jakų žiedo turim būt 05:30
taip kad mislyk.
čia ne kokios suknistos stintos- vienintelis dalykas ko mane ten trauktų dar kartą- tai įkabint vėgėlę
kest rašė:
RicoOriginalaz rašė:
RicoOriginalaz rašė:
jei rimtai- planuojam važiuot iš penktadienio į šeštadienį
prie kauno galit ant sėst ir pirmyn arba susitikt prie Jakų žiedo arba pačiuose Kintuose.Kintuose pasiimsit leidimus ir į vietą
tik reik nutart apie kelintą pajudėt…
saulė tekės 07:21 val. vadinasi vėliausiai prie ledo reik būt 7:00.
nuo Kintų iki ledo - 10 min.
Kintuose nežinia kaip bus - kiek žmonių ir kokiu greičiu rašys leidimus…aišku- galima ir nedavažiavus Kintų nusipirkt (aš planuoju VLN nusipirkt)
manyčiau bet kokiu atveju prie Jakų žiedo turim būt 05:30taip kad mislyk.
čia ne kokios suknistos stintos- vienintelis dalykas ko mane ten trauktų dar kartą- tai įkabint vėgėlę
kest rašė:
RicoOriginalaz rašė:
Va iš tos pusės tai niekad nevažiavau, visada pro Šilutę…
Na kaip ir pradejom formuot ekipaza,as vasylas ,zolata,dar vietu bent trys yra laisvos ,isvykstam is kns penktadieni nakty,jei norit prisidet prasom
Tai vistik kada planuojat grįžt?
Runcis rašė:
Tai vistik kada planuojat grįžt?
sest vakare ,nu jei temsta 18 val tai kad ir tokiu blogiausiu laiku isvaziuojant namie apie 21 (kaune aisku)
kest rašė:
Runcis rašė:
Tai vistik kada planuojat grįžt?sest vakare ,nu jei temsta 18 val tai kad ir tokiu blogiausiu laiku isvaziuojant namie apie 21 (kaune aisku)
Jei ką aš tau … dėl tų šalčių neramu
Gal pro Vilnių prašoktumėt
man irgi kažkaip dėl celsijaus neaišku…
Runcis rašė:
kest rašė:
Runcis rašė:
Tai vistik kada planuojat grįžt?sest vakare ,nu jei temsta 18 val tai kad ir tokiu blogiausiu laiku isvaziuojant namie apie 21 (kaune aisku)
Jei ką aš tau … dėl tų šalčių neramu
Gal pro Vilnių prašoktumėt
Runci nei tu vaziuosi,nei tu ka “Vaziavai” ir su Sadyvra ir dar su kazkuo nepamenu