Mini Sijonai - ar
kaip kam, man tai asmeniskai miniakai nlb prie sirdies ir nepatogu, ir seip levai jauciuos. geriausia taj dzinsai o jei jau norisi ko nors mini taj daug geriau sortukai nei sijonas
[/quote]
liuxowai jie ;D
Gražu toms, kurios turi tobulą figūrą ir tobulas kojas, tada atrodo tikrai gražiai ir estetiškai visais kitais atvejais tai merginos bjauroja pačios save, parodydamos tarkim storokas kojas, žymiai gražiau subtiliai paslėpti savo trūkumus, o ne juos demonstruoti
gražu, kai kojos gražios
tobulybių nebūna
sijonai
mažos,trumpos,bet nepertrumpos suknelės
na ziurint kokio tas "miniakas" ilgio… jei "uzpakalio" nedengia ir dar kokia moteris 40m. su mazu vaiku eina… tai atrodo ne itin gerai… o seip grazios kojos grazu ir "miniakas"
Jei kojos gražios.
Žinoma, kad gražu.
nekenciu sliundru su miniakajs, nx butu mano valia visas iszudyciau. krc dalbajobes fyfos su jajs vaiksto ir maivosi, subines sukioja, o kaskokie dalbajobaj vyraj ziuri, lyg neturetu ka vejkt visi vyraj megsta lieknas su miniakajs- tai faktas. bet koks skirtumas ar pana su dzinsajs ar su sijonu ? man tj px…
Iš kur tiek emociju?
Iš nepykantos.
Aišku,kad gražu, o man tai ir patogu …(Tik reikia ribas jaust kad nebūtų kaip platus diržas )
ats i tema:
ats artemide: nereik jokiu ribu. grazu toks kaip platus dirzas
Jei dailus kunas, bet kokios imantrybes tinka!
[/quote]
xD
Juokinga pasidaro wien taj isgirdus xD…