Minecraftinam :D

Minecraftinam :smiley:

Trise surentem Taj Mahal :d funxite.com/media/2047-taj-mahal-wallpapers.jpgne ideali kopija aisku, bet kaip ant tokios grafikos sakyciau neblogai padirbejom Cha cha

As kazkaip labiau vertinu maya Juokiasi

zaiskit jus alpha, tai nors grafika siek tiek geresne Šypsena

Jum krauna tą linką?

alfoi labai daug pistis reik kad galetum ka nors rimto pastatyt, o cia kubai nesibaigia ir bedu nematai :> Ogrish, ten tam linke paprastas taj mahal, palyginimui duodu, per google gali pats susirast jei nekrauna Cha cha

MMM… Hitman 2… Niam niam Apkabinimas

kaikuriuose servuose yra give komanda, tai gali kiek nori kubu pasidaryti

tragedija kazkokia

o dabar kur ta rusenanti ugnis Cha cha

Visai nupendejot,losiat kazkokius kvadraciukus Šypsena.Mano nuomone paprasta.Jei nera geros grafikos tai tegul buna tekstinis.

Imesiu kada nors, koki as kurini sukures Šypsena bet dabar servas offline, tai neina prisijungti Šypsena

losiant kvadraciukus kaip tik reik vaizduotes ir sugebejimu, kad vaizdas normalus butu :> ir siaip tai jei idomus zaidimas tekstinis butu tai ir zaisciau, geriausia zaidimu grafika tikroves nepranoksta, tai del grafikos zaidimu zaist ir neketinu :> Ir siaip zaidimui kokia puse metu yra, su tokiais kvadraciukais o jau yra 2.1 mln registruotu zaideju, ir 660k zaideju kurie nusipirke alfa versija uz 10 euru. Ir pasakyk tu man kad zaidimas ***** ;>

Nenustebčiau jei ir wow žaidėjų skaičių aplenktų… Na vistiek jis kažką turi… Kiek bandžiau nieko nesupratau, palauksiu normalesnio realyso, nes alfos negundo.

aš irgi vienas iš tų buvau, kur šaipiaus, kad nesąmonė didžiausia ir niekaip netikėjau, kad populiarus šitas žaidimas. ką gi. klydau Šypsena gražu pažiūrėt ką žmonės sukuria, bet baisu pagalvot, kiek laiko prie to praleidžia Mirktbūtent dėl to ir nebandysiu šio žaidimo - man gaila sedėt prie pc, kai realus gyvenimas šalia lygiai tiek pat realių galimybių siūlo Šypsena bet jei tik kažkam tai teikia malonumą - kodėl ne. Kaip jau sakiau - smagu pasižiūrėt (ir dzin ta grafika)

youtube.com/watch?v=kn2-d5a3r94

Keefa: nors zaidimo grafika yra gan *****a bet pats zaidimas turi daug tokioj lego statyboj pravercianciu funkciju, eina copy-paste daryt pastinant rotatint ivairiais kampais figuras ir panasiai, gali naudotis kubo funkcija, kuria tavo pazymeta plota iskart uzpildo pasirinktos figuros kvadratais :> Mes ta taj-mahal kokias 3 valandas gal testatem.

o tai dabar betkas gali ateiti ir sugriauti?

is esmes tai jo. bet del to buna uzlockinti servai i kuriuos pateksi tik su admino leidimu, ir taip jie ziuri kad neieitu i serva niekas ko nepazista. Nuo draugu grovimu aisku neapsisaugosi Cha cha ai dar buna toks security measure kaip spawn lock, tipo prisijungt i serva gali bet nebegali pajudet is vietos kol adminas neleidzia ir pan. bet servuose kur to ner tai gali bet kas ateit ir sugriaut bet ka

gonis tam serve kur as staciau, visa serva pravalo i diena 2 kartus, tai ar taip ar taip nugriauna viska, todel per daug savo darbais nepasidziaugsi Cha cha