minecraft klonas
Klonas? per kurią vietą? Castle miner tai klonas…
prastoki man nuo jo atsiminimai tik įsijungu PSU dūmus paleido bet matomai ne nuo žaidimo atgyveno savo
Tingiu googlint, bet šiaip tai kaip reikia žemai kristi, kad kopijuoti minecraftą…
kažn. man čia panašu į minecraft shooterį su daug geresne grafika
Kad minecraftas pats klonas tokio zaidimuko kaip “Infiniminer”, tad nematau bedos jeigu kazkas kopijuoja minecraft.
nu kad meslas tas minecraft Kuo daugiau bus jo aceit klonu, tuo geriau mums…
normalus tas minecraftas, as irgi maniau kad meslas kol nepabandziau pakasineti visko ten, po to atsiplest kuri laika negalejau, jis ir uzkabina savo tuo paprastumu bet su mintim kad gali padaryti beleka…
vat butent teisingas allure komentaras, kad bet ka ten gali padaryti daug vietos vaizduotej paliekama, uztai ir zaisti taip smagu
Be fantazijos/vaizduotės jame nelabai ir yra ką veikti.
nu tai tokia ir yra zaidimo esme, jei iprates prie shooteriu su cutscene kas antra minute, tai minecraftas tikrai nepatiks…sita pasibandziau, bet matyt jis dar visiskai neatidirbtas, nes net ant medium grafikos stabdymas stipriai jauciasi, ir krauna ilgokai sakyciau…matyt neusoptimizuotas dar…
Nu mano vaizduote laki, bet pikseliai nedomina. po 5metu, jeigu bus gyvas minecraftas ir kompai patemps jo ne pikseline grafika o zmogiska, man gal patiks Nors grafikos auka nesu, bet kazkaip norisi akims bent kazko. Pries pati zaidima nieko neturiu - as jo net nezaides is tikro.
Na galima ir grafika gera tureti, jei nesi bukas botas ir tinginys : standartines texturos yra 16x16, galima isimesti tikroviskas texturas 512x512 dydzio, prireiks bent 8 gb ramo kaip minimum, speju toliau, galima susimesti shaderius neblogus, papildomus grafikos efektus, tikrai gerai atrodo kai viska susidedi O ir veikti yra ka be vaizduotes : galima pradziai pasidaryti geriausia geara ir nudeti kelis bosus Taip skant, del visko kaltas ne vaizduotes trukumas ar kita fignia, o sukirmijusios smegenys
youtube.com/watch?v=4FHhIfRTXso Kaip cia? Bet sito zaidimo esme gi ne grafika, tipo jau dabar esant tokiai pvz grafikai, planky jau apsigalvotu ir zaistu?
Man jis sugeba lagint ir ant low, tai ką kalbėt apie 512 textūras…
buvau susimetes beveik tokius pacius modus, tai 6gb ram neuztenka, jauciasi tokie striginejimai, bent jau kol apeini mapa normaliau, seip tikrai graziai atrodo su normaliais modais…
nu planky zinai, kai ten ant to minecrafto sukuria visokias paryziaus katedras tikroviskas, kitus garsius pastatus, ar siaip super objektus, tai galvoji, dzin ta grafika, tik vaizduotes ir tereik