Mielinės bandelės
Pirmas bandymas namų sąlygom turėti reikalų su mieline tešla. Pynutės, širdelės su cinamonu, bandelės su obuoliais._Mielinės tešlos receptas_500 g miltų, 250 ml pieno, 1 kiaušinis, 40 g mielių, 3 valgomi šaukštai aliejaus, 4 valgomi šaukštai cukraus (nors saldžiai nemėgstu, toks kiekis pasirodė tikrai per mažas, kitąkart dėsiu daugiau), truputis druskos. Pieną truputį pašildome, bet ne užverdame. Cukrų išsukame su mielėm, kiaušiniu ir pienu. Tada atskirai imam miltus, į juos supilam aliejų, druską, išsuktą pieno masę ir lengvai suminkom, kol bus vientisa masė. Paliekam tešlą šiltai, kad iškiltų. Iškilus formuojam bandeles ir tada vėl paliekam šiltai, kad pačios bandelės dar pakiltų. Tada kepam ir valgom. Kad viršus gražiai blizgėtų, dar aptepu kiaušiniu.
atrodo kaip pirktines
Tikriausiai labai skanios buvo
…buvo… Iskepk dar, aaa
kaip namu salygom tai labai jegsikai pati uzsimaniau
liuks