Miega...

Miega…

Nzn, ar kiltu ranka fotkint…

Atrodo kaip pasarvotas Juokiasi

Tai ir yra pasarvotas…

Auriz biski netycia gavos nejuokas Nekaltas

Juokiasi Juokiasi Juokiasi Gerai

šeši metai,ir viskas Angelas

Viskas, niek nebegalejau padaryt.

Užuojauta… ir aš saviškę prieš kelis mėnesius palaidojau…

Uzjauciu AngelasPries savaite ta jaus ma patyriau ir as.

zenenhundai.lt/phpbb3/viewtopic.php?f=32&p=25467#p25467

Gaila šuniaus. Ir šeimininko. Čia Laimo ligos auka?

Cia keliu ligu rezultatas, nuo kuriu as jau nieko nebegalejau padaryt. Paskutine operacija, nuo kurios jau nebebuvo pazadintas,taip sutarem, tokia laime yra gyvunams, zmogu per prievarta sugrazintu kentet. Mes paskaitem protingoj knygoj, rusiskoj,kad teoriskai imanoma uperuot jei yra vezys bluznyje ir suo gali visiskai be jos gyventi.Nuskutom pilva. Bluznyje auglys. Ultragarsas kepenu nieko blogo nerodo. Praktiskai jokios knygos apie tai neraso.As iskart tuo netikejau, nors jei puse sanso is 0. Prapjovus -kepenys tokiom labai mazom metastazem…Buvo galima viska uzsiut ,but pusmeti dar prasikankines… O ta erkes perdipilioze tai isgydem. va taip , nebera.Nieko nebegalejau padaryt. Dekui Jakovui,kur operacine, ultragarsa skaityk dave veltui, bet nieko nebepadarem. p.s. Kaip xyiova,kad Litwoj nei del dviracio subtilybiu, nei del veterenarijos -nera su kuo pasitart. Paskaitei kazkokioje knygoje…

Vėžys tiek žmonėms, tiek šunims- nuo perdirbto maisto, nuo per didelio angliavandenių kiekio mityboje, kuris įtakoja žarnyno mikroflorą ir medžiagų apykaitą. Ar pagrindinis jo maistas buvo sausiakai?

Deja taip Kvankt?

po piet šaukštai. Apkabinimas

O blemba,as galvojau miega Liūdnas Uzuojauta Gėlė

Eina muzikas su suniu per karsta ir sausa dykuma.Nei valgyt , nei gert. Vien tik barchanai. Toli horizonte pasirodo gyvenvietes konturai. Mirazas? … Ne, ne mirazas. Nei tai miestas, nei tai pilis. Bet aplink tvora aptverta ir vartai. Prie vartu sargybinis.Muzikas ir klausia sargybinio: - Ar as galiu gauti cia vandens ir pavalgyt? -O taip,- atsako jam sargybinis,-galesi ir valgyt ir gert kiek tik telpa. - O kas cia per vieta?-klausia muzikas. -Cia yra rojus ir visko gali imti kiek tik nori ir viskas veltui. - O mano suo gaus cia maisto? -Ne, sunys cia neileidziami,- nukerta sargybinis. Muzikas paglosto suni, pasikaso sikna ir nueina toliau. Kita diena vel mirazas… Nei tai griuvesiai, nei tai tvartas…Priejo arciau-tikrai ne mirazas ir kazkokie tai skurdus pastatai,matos ,kad retai lankomi. Prie iejimo durininkas. - Sakyk, mielasai, ar as cia galesiu gaut vandens ir maisto? - Galesi,-atsako durininkas,-gal ne iki soties,bet badu ir troskuliu nemirsi. - O ar mano suniui cia bus vandens, maisto ir vieta pailset? - O taip, sunys cia laukiami,- atsako durininkas. -Tai kas cia per vieta? -Cia yra Rojus,-atsako durininkas. - Pala,- krapsto galva ir sikna kita ranka muzikas.,-man gi sargybinis tenais sake,kad rojus vakar buvo… Cia kas meluoja? - Rojus yra cia,o ten pragaras buvo- atsako durininkas,- labai retas pakeleivis cia uzklysta. Tiktai tas,kas neisduoda savo draugu.