Miau! Telsiuose…
kur ir kaip?
Prie Telsiu yra zverincius… Draugai buvo nuveze, kad dukryte paziuretu…
aaaa, girdėjau apie žvėrinčių, tik apsilankyti ten dar neteko.
Ten ir ta koja apgrauzta vilku radom - taip pilve kazkas susitrauke ir sutvilksejo… Nezinau, kaip tie zverys i zverinciu papuole, bet labai tikiuosi, kad niekas siaip is misku nesugaude ir uz grotu nesukiso… Siaip labai nemegstu zoologijos sodu, o cia toks pusiau zoologijos sodas, tik teritorijos didesnes… Dukrai patiko… Prie sodybos mazame aptvertame kieme gulejo dar du vilkai - gidas aiskino, kad jie draugiski “kaip sunys”… uzdaryti mazame kiemelyje O man jie liudni ziauriai atrode, labai sulyse, apkiaute tokie…
ten vilkai ar vilkšuniai buvo? Kiek aš atsimenu tai ten tik viena vilkė prie namų gyveno su šunimis ir toliau buvo dar vilkšunė.
Eritrea: zinok, nezinau… Man aiskino, kad jie abu vilkai… Bet dabar tiek prisiskaiciau apie vilku hibridus, kad viskas man galvoje susipyne. Paziuresiu i savo nuotraukas - kazkur tuos vilkus nufotografavusi buvau, tik kokybe nekokia gavosi, todel i Neta nedejau pas save… O gal mulkino mane?
geras zoologijos sodas nėra blogai. Ten ir gyvūnams sąlygos ir ervės suteikiamos, ir mokslininkai daug vertingos informacijos gauna, o kai kurie zoosodai ir retų rūšių veisimo programose dalyvauja.
Ten abu vilkai yra. Ir vilkiuku pastoviai atsiveda, tenka ten daznai pasisukioti Beje - anksciau dar ten turejo bezdzione (zmones atidave, nes jiems atsibode buvo) ir juoda kiaule (kazkokios veisles). Gandras suzeistas gyveno, na vilku, meskos, sernu, danieliu ir kitu gyvunu neskaitau. Beje - visku aptvare yra namelis is kartono (2m*2m) ir stiklo (na tvirtumo tai nera), ten astriu pojuciu megejams siulo nakti praleisti.
ten ištiesų kieme gyvena du vilkai: vilkė Spyglė,kuri gan draugiška,net kartą šiaip ne taip paglosčiau , ir dar vilkas yra,tik vardo nepamenu, kiek žinau,jis daug agresyvesnis. kai jis kieme laksto,eigulys net neleidžia ten eiti.