MGS5
Reikia sekt nuosekliai visą istoriją, taip žiūrint tai nei šilta nei šalta
o as dar 4 dalies neciupinejes sneikas net ir su lazdele pasiremdamas taskys visus
niekaip sneiko dar nenumarina, nors po 4 dalies jis jau turejo mirti ten per kelis menesius ar kiek istorija virsta i DBZ karikatura, kai vienas kumscio smugis keliauja iki prieso per visa seriju sezona
Taigi čia big boss…
aaa… taip ir buna, kai ziuri darbe treileri be garso
Vėl gryšim į praeitį šiek tiek. Dabar Piece Walker žaidžiu. Tikrai įdomus, nors savo minusų turi. Dar jei turėsiu laiko, tai antrą ir trečią dalį teks peržaisti, ir vėl prie valdymo priprasti, nes pas MGS jis savotiškas. Šito irgi laukiu. Neabejoju kad bus geras žaidimas.
Man tai ant pirmu sio zaidimo daliu uzknisdavo kas puse minutes tas kartojamas “Snake ? snake ! snaaaaaaaaaaaaaaakkeeee !!!..” …
Kas puse minutes? Taip daznai mirdavai?
Tikriausiai varė kaip per CoD. Čia tas man ir patinka, kad nelabai “na pralom” ir paeisi ilgai. Ypač ant sunkesnių lygių.
as db ta pati ant RE6 girdziu…Leon…Leeeeeeeeeooooooonnnn
Apie RE6 patyliu. Jau kaina VISUR pradėjo kristi. Laukiu kokio pilno leidimo už ~10svarų, tada tą blogį išbandysim. tas pats ir su raccon city.
Aj RE6 aš turbūt skipinsiu iš vis.
Kad net nemokamai nekyla ranka jo žaist.
nu nzn, o man RE6 patiko, nes visi seni veikejai gryzo…aisku ne be tas senas geras policijos nuovadoje vykstantis siaubas, bet tikrai geresnis negu 5 dalis ir net negu 4, bent jau asmeniskai man…ir patiko kad su visais veikejais gali palosti…