MGS
Tokį žaidimą anonsavo ir nieks nešneka…metalgearsolid.com/events/pax2012/ treileris grafika story matosi bus kaip visada ko gero geriausias rinkoje ech įdomu kada…
Tai, kad tai aktualu kaip visada konsolininkam…
Tai kad gal pažiūrėk iki galo trelerį Nu, o šiaip daugelis ir žaidžia ant konoolių Tik kad jau paseno jos. Galėtų ir next-gen čia jau būt, nebent išleis metų bėgyje. Bet klausimas ant ko pirkt PC ar PS3. Kaip Kojima sakė, čia MGS5 prologas, tai gal tuo apt metu ties MGS5 dirba tik next-gen Beje ten tas vaikas snake’as gal?
Bet lygtais sakė she…
as dar 4 neperejes, niekaip neprisiruosiu ps3 issinuomoti
games.lt/g/news.full/30553 čia sako, kad tik PS3 ir Xbox360, o rodė su PC demo. Būtų aišku, jei tai būtų next-gen, tada rodė su dev kit pc. Bet jei čia senoms kartoms tai… Parodė next-gen grafiką, o leist su prastesne? Beje, jei tas pats filmukas, tai pabaigoj gi senas Snake išlenda. Tai berniukas ar mergaitė ne jis. O ir technologijos jau gana naujos, kad ten jis toks jaunas būtų.
Taip rodė ant PC. Grafika jokia čia ne next gen. Aišku čia reklamos tikslais, bet sako kad PC panašių parametrų kaip PS3 ir atrodys finalinis žaidimas panašiai. Bet aš netikiu. Patikėičua nebent jei exliuzyvas būtų. Nors kita vertus castlevania atrodo nuostabiai ir yra multiplatforminis Jo kažkodėl susišvietė, kad ant PC irgi bus atsiprašau Nu taip ten sako “she”, bet kaip suprantu ne apie tą vaiką. Po to tam vaikui paduoda playerį sako “you’re a real man, now, sodier”, o ir šiaip nepanašus man jis į mergaitę Pabaigoj išlenda big boss, tai pagal laiką man atrodo snake’as gali būt vaiku. Ir laikai ten kaip tik seni atrodo, kai jis išlenda su tuo gigantišku naktinio matymo prietaisu Nors čia šiaip teorija tik Galėtų ateit kas įsigilinęs į visą MGS istoriją
Man tai MGS kaip ir neegzistuoja. Ten lyg buvo kažkuri dalis pc, bet meh… Labai gaila, žinau, kad daug prarandu, bet kas gi kaltas, kad tie moškrušiai jį padare excluzyvu…
ale juokingas filmukas-lietus lyja, snukis šlapias, o plaukai sausi plaikstosi vejyje
Orgish. Kažkuri dalis? Ant PC nebuvo 3 ir 4 dalies. Ketvirta išvis pokolkas eksliuzyvas. Šiaip labai gerai, kad žaidimas eksliuzyvas. Manau čia jam tik didelis pliusas negu minusas. O dar geriau, kai jis toks išlieka kuo ilgiau. Berniukas tirkiausiai bus Raiden. O pradžioje kalbama apie jo mamą, arba brangų jam žmogų. Deja, nežaides esu peace walker, tai didelė skylė tūno apie dalykus čia kalbamus. O grafika ir kūno judesiai, kaip pati atmosfera verti daugiau negu pagyros žodžių. Vat čia tai bus dar vienas šedevras. EDIT O tas “baisus diedas” gali būti Decoy Octopus -> metalgear.wikia.com/wiki/Decoy_Octopus Čia tik toks spėjimas. Manau ir jo amžius atitiktų.
Meshqi, o snake’as lygtais big mama sūnus? Aš dabar mažai ką tepamenu, reiks MGS collection MGS4 nusipirkt ir pereit visus. Bet apie raideną irgi pagalvojau.
Knygoje daugiau parašoma, negu pirmame MGS. Bet pabaiga žaidimo daug geresnė. Anyway, taip ir yra kaip tu sakai. Big mama pagimdė tuos vaikus. O Raiden tai labai ten tinka. “Raised on the battlefield”. Ir toks jausmas, kad MGS2 tas grotuvas šmėkšteli kažkur. EDIT Toks jausmas, kad vėl treileryje “tyčiojamasi” iš splinter cell. Štai senesni įdomūs kadrai -> youtube.com/watch?v=zi2OClpQbHE nuo 3.22
Nu jo įtikinama visai Tikiuosi, kad nenubukins žaidimo. Nors iš trelerio atrodo, kad to nebus, nes vis dėl to kur matyta 10min treileris Jei kalbant apie eilinį žaidimą, tai turbūt visus cut-scene būtų aprodę per tiek laiko ir visą story Šiaip kas dėl grafikos, tai šiek tiek kažkuo primena castlevania lyjant, turbūt ta pati technologija. Man svarbiausia, kad ne sušiktas unreal varikliukas
Tai kaip MGS3 ant supersto PS2 fantastiškai atrodė. Tas FOX variklis tikrai gražus. Ypač kai ten vienam Hideo interviu jį rodė. Džiunglės tikrai neapsakomai gražiai atrodė. Ir svarbu, kad žaidimas suktūsi 60fps. Kad nebūtų eilinis lagynų rojus, kaip dabar įprasta. Nors to su MGS niekada ir nebuvo.
Man ir 30fps gerai. Jo MGS3 atrodė savo laiku nuostabiai, nors aš jį žaidžiau jau kai PS3 buvo išėjęs, berods 2008m, labai stebėjausi kaip PS2 sugebėjo išspaust tokį grožį. Ypač pabaigoj… Manau net ir šiai dienai pakenčiamai atrodo. Kai kurie kūrėjai šiais laikais matosi tik kepa blynus ir darbo įdėt tingi.
cia apie ta pieva su gelem sneka eina, kur last fight su The Boss buvo? pamenu akys ten raibo nuo judejimo pievos, po to spec kelis kartus dar zejau tubeje kaip ten is sono vaizdas atrodo, sakyciau tikrai ispudinga, o kur dar sountrackas snake eaterio
Jo jo tą pačią pabaigą
Kalbant apie MGS grafiką, tai ten keli varikliukai yra. Pirmojo net neminiu, bet antrojo ir trečiojo skiriasi. Ant MGS2 variklio yra sukurtas Twin Snakes (pirmo MGS perdirbinys ant gamecube). Tai irgi labai gerai atrodo. O juk ta konsolė buvo kurkas pajėgesnė negu PS2.