Metro 2033

Metro 2033

nezinau, nieko ypatingo sitam ss nematau Nekaltas

13fps matau Cha cha

Na man labiau stalkeri primena nei Fallout Cha cha yra idomiu smulkmenu, atmosfera puse velnio, geimplejus irgi per daug nesikandzioja ;] na aisku pabosta anglu kalba su rusisku akcentu Šypsena Bet siaip eiline saudykle ;] ir nematau kur cia tu reikalavimu nesveiku kompui reikia Cha cha

13 FPS Cha cha Gerai

nu kaip nieko ypatingo? i teksturas paziekit ir formas zmoniu. o tie 13fps ir parodo, kad reikalavimai yra siokie tokie, nes pas evio gi 5770 video korta Mirktryt pakursiu ant 5870, paziesim kaip te bus Mirkt

teksturos *****os

Žmonės, jūs nesveiki, aš tame ss nieko blogo nematau, na nebent tie 13FPS. Aš po šiai dienai lošiu Oblivion’a su 4870 ir baldelinu. Nesenai 22" widescreen monitorių nusipirkau, tai išvis susileidau dėl vaizdų, o jūs čia “textūtos textūros”. Ieškot sliekų ant asfalto.

Zaidimas ok, grafika super. Performencas Blogai. Vienam kampe 60fps, kitam iki 10 nukrenta. Jau galvoju ant x360 isirasyti ir zaisti be galvos skausmo.

He||boy, po lietaus netgi ir randam Cha cha

neoptimizuotas geimas teksturu atzvilgiu tai faktas, tie visi ore skriadziojantys taskeliai ale dulkes ir rukas isvis pjauna vga, na aisku veidai zmoniu tikrai detalus, primena is dalies half life 2 patobulinta, vakar pradejau losti tai, pats gameplay tai rimtai nesa i stalkeri, visi tie pokalbiai baruose ir pan, arba klajojimas, na ziuresim kaip toliau bus, bet po kolkas tikrai nemanau kad verta taikyti i ju optimalisu reikalavimus vien del to kad palosti sita geima ant dx11 Cha cha

Ant GF GTX 260 + Quad eina ant max Dx 10, nera baisiu lagu ir pns. Tik man tas judesio blurinimas nervina… o neina atskirai jo isjungt… nervina…

seip eina, yra failiukas user.cfg ji su notepadu atsidaryk ir pakonfiginsi ten visus nustatymus Mirkt

Taip ir maniau, kad nieko gero tas metro Juokiasi

Pabandysiu šiandien ant boxo vakare, kažkodėl jaučiu be fps dropu nebus apsieita.

tai kad kaip tik teige jog xbox versija daug geriau atidirbta negu pc…

interceptor > vis geriau bus nei PC Cha cha

Tai faktas Cha cha Seniai aš jau padėjau ant pc geimingo.

interceptor parasyk poto kaip sekasi ant x360 losti. Nes ant PC su tokiais fps suoliavimais nesinori losti… O grafika ten 2val reguliuoti tingiu.

Evio, pas Tave Dx11 eina? Girdejau kitiems neina kazko pasijungt …