Metro 2033: Redux

Metro 2033: Redux

Vienas iš tų žaidimų, kurių vis nesinorėjo žaisti… Bet štai prisiverčiau ir pamačiau koks nuostabus čia darbelis Šypsena Žiauriai patiko Šypsena Ir redux versijos išvaizda akį pamalonina neblogai Šypsena Last Light kiek prastesnis istorijos prasme, bet irgi nieko visai Šypsena

Neblogas, bet nieko ypatingo. Kažkaip paviršutiniškai išrutuliuota istorija, IMO. Tokį pasaulį norėtųsi patyrinėti kiek daugiau, bet pasivaikščiojimai labai riboti paviršiuje dėl oro filtrų. Savotiška mechanika, prideda streso nemažai (koks ir tikslas jos). Bet man nelabai prilipo. Daug STALKER’io genų jame, tik trūksta laisvės ir erdvės.

Kuo skiriasi originalas nuo redux? tik grafika biski pagerinta?

Niekuo nesiskiria. Būdas parduot daugiau kopijų Cha cha Nu ten grafiškai gal biški, bet tai čia nėra kažkokia seniena, kuri labai skirtusi po re-release. Šiaip žaidimas toks meh, perėjai ir pamiršai. COD gal primena. Man antra dalis labiau patiko.

Taip. Žaidimas užmirštamas greit ir “on the rails” kaip sakoma. Deja.

Perejau abi dalis gal pries metus, patiko.

Niekaip negaliu lyginti su CoD Šypsena Sėlinimo gerokai daugiau, atmosfera superinė ir pati mintis žaidimo (knygos) Šypsena Viena iš geresnių tokių teminių šaudyklių.

Man tai juokingiausi Kushliau isikisimai. Gi su barbem jis zaidzia. Ka gali apie saudykles nusimanyti? Cha cha

O, sveikas, jau paleido? Juokiasi

Na siaip visi zaidimai yra meh, ir viskas gyvenime yra meh, tarkst barkst, panaudojai ir pamirsai, bet esme yra kad logiskas zaidimas, nereikia noreti, kad tokiame isgyvenimo zaidime butu laisve didziule, kad galetum radiacijos neveikiamas eiti ir apmyzti kiekviena kampa. Plius vienas is zaidimu, kuriems reikia sli ant 4k.

Būdamas žaidimo herojumi man rodos, aš visai neičiau į lauką ***ti niekur. O šikčiau ir į kibirą, paskui iškratyčiau kur nors palei lauko duris, kiek pajegčiau išsviesti kibiro turiny tolyn į lauką. Juokiasi